I ladno ce mi milanov treci gol u 45+ oboriti tiket 0-2pp&0-2dp
kakva su to govna to se recima ne moze opisati..
Jebote ko 11 mrtvih magaraca do veceras i onda odjednom renesansa usta im se poserem
Leverkuzen - Majnc 1 1.55
Sampdorija - Roma Soker sansa GG ili 3+ 1.50
Kjevo - Torino X2 i 0-3 1.75
Juventus - Frozinone I pol. 1+ i II pol. 1+ 1.58
Bilbao - Real 2-4 1.50
Nica - Bordo Soker sansa GG ili 3+ 1.65
Видео сам друже, зло и наопако. Али ускоро креће циркус па ћемо онда вероватно сви заједно патити у раним јутарњим сатима гледајући како нам црни амер једе тешко зарађени, знојем орошени новац уплаћен на И З И Е М Ф Л И П С бомбу дана, хендикеп Шарлот - 21!1 #колосреће
Spagete sa slanininicom i nekim finim sosom izaslo valjda oko 600 kinti u onom restoranu preko puta konja.
Pa dobro to je ok, mada ja stvarno volim paste, a to je fazon sad paste i salate na instagram da izbacis uz neko vino bas super
pa sta ako si mi ti reko ko da si ti neki znacajan lik
ahhahahahaah
Mozda sam malo vise otvorio dusu pa si dao sebi malo vise za pravo, greska jer mi jesmo VUKOVI. Ali samo jedan predvodi copor ;)))
armine pravi prijatelji jedan drugom mogu da kazu cak i sramotne reci a da se ne naljute jedan na drugog
Samo ce ti pravi prijatelj i uputiti kritiku, jer zeli ti sve najbolje, da si srecan, jer kad si ti srecan i on je srecan
I ladno ce mi milanov treci gol u 45+ oboriti tiket 0-2pp&0-2dp
kakva su to govna to se recima ne moze opisati..
Jebote ko 11 mrtvih magaraca do veceras i onda odjednom renesansa usta im se poserem
Leverkuzen - Majnc 1 1.55
Sampdorija - Roma Soker sansa GG ili 3+ 1.50
Kjevo - Torino X2 i 0-3 1.75
Juventus - Frozinone I pol. 1+ i II pol. 1+ 1.58
Bilbao - Real 2-4 1.50
Nica - Bordo Soker sansa GG ili 3+ 1.65
Kvota: 16.71
dajte nesto za danas da me iskarindza kao juce. Nikolase, prijatelju daj neke tenisere iz zemalja treceg sveta
Новак Ноло Ђоковић
laki jesi video sto sam pao juce 5k dinara ulog na tenis
Ti Nikolas reko to sami mi kaži?
a imas na prehodnoj strani, dodje izivljava se ovde nad nama postavlja tenis kvote 3 na nepoznate
Видео сам друже, зло и наопако. Али ускоро креће циркус па ћемо онда вероватно сви заједно патити у раним јутарњим сатима гледајући како нам црни амер једе тешко зарађени, знојем орошени новац уплаћен на И З И Е М Ф Л И П С бомбу дана, хендикеп Шарлот - 21!1 #колосреће
ne ne kad pocne NBA igracemo u pare nesto drugo ne kladionicu ja cu biti zacetnik toga ali otom potom
JEbe mi majku kladza u poslednjih 10 dana, sinoc padnem Lincoln 3+, 1-1 u 16. minutu, ovi drugi najgori u gostima fazon, za 23k na 300 din.
Ali danas sam jos jaci, samo 3 + i Barsa i Real!
Liverpul, Zenit, Celzi, Arsenal, sve 3+, Barsa 2, Real 2, Sevilja 2, Nica 1+1, Lokomotiva 1+1 , Safhauzen 3+...
Herbert - Stakhovsky 2S over 9,5 1.57
Kukushkin - Istomin 2S (uzima bar jedan set) 1.85
Smyczek - Milton over 21,5 1.96
Cagina - Kuzmanov 1 1.60
http://i.imgur.com/rM8Humr.png
Jebem ti staru damu, pa dokle vise ovako
http://i.imgur.com/McabBwx.jpg