Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ko ima hiljadu dinara minimum
wow đe će to neko imati
si lud???
A 10000 da mi pozajmi da stavim na ofku
jel prelaz ili sta???
fih
Udje ofka kapone ali kvota pala na kraju na 1,33 hahah
Jebem ti volfsburg i svonsi to je to za danas ;(
Ja kacam vam reko bila 2.00-1.75
Pretplatite se na moje tipove
Vise info u inboh
GOING HARD HOLE NIGHT CAUSE IM NOT GOING BACK TO MY OLD LIFE!!!
30 4 THE CUBAN NOTHER 30 4 THE JESUS BELIVE IN OUR SELVES WHEN NO ONE BELIEVED US!!!
ja i brat capoon vozimo gondole po veneciji aaaan an aaan an an kurve i lake zene jos neki basket i fudbalica rok i cigare dobra muzika sale !!1
tako je
Notting but a g thing
We are here to regulate cuz we are regulators
Poslastica u vidu kroasana se sprema sutra...
Istra - Lokomotiva Zg, klasika 1-2 i 2-1 pa sta nam dragi gospod da
http://i.imgur.com/8AKhBa4.png
a cekaj Nikolase jel neko naglasio to ili to onako
ej izijem
hej hej
a cekaj brate sto radis to? pitam te ko si ima vec 7 dana? ko si? jesi makaronac?
e gledaj ga kako me jebe cuti opet!!!
da si mu pravi drug znao bi odavno ko je
juuu sta ti reko hoojojjoj
pravo drugarstvo nema cenu dadada
Lijep dan danas, ko god je ulozio pare mislim da je ostao bez istih. Ja srecom nisam pa sjutra idemo u nove pobjede.
drug odigrao prelaze na lokomotivu i rijeku i brate kad je izlazio iz mocarta pade i udari glavom u hidrant jebote!!
Hahahaha to je los znak, a jos gori je da je jebeni Mozzart to predlozio da se igra. :D
http://www.mozzartsport.com/vesti/predlozzi-i-tipovanja-nedelja-imamo-za-vas-prelaz-21/116638