Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Totalno zamisljam scenu
Јефле гг
Хекен гг
Свонси гг
Бран 1&3+
samo ce me bran mrtvi sjebati...kad se glupiram i ne igram i njih gg jebi se milose
sta ima za nocas? nista?
oly x2 2+
celzi x2 0-3
Barca 2-2 3+
to vam je obicna pljeka, a pojacana pljeka vam je
celzi sp2
Arsenal 1GG
Oly daje 3+
http://img.skysports.com/09/10/800x600/Thierry-Henry-Golden-Boot-Player-of-the-Year-_2367418.jpg
Arsenal - Bajern 2-4
Bate - Barsa NG
Dinamo Zg - Olimpijakos X2 i 2+
Dinamo Kijev - Celsi 0-3
Leverkuzen - Roma X poluvreme ili kraj
Porto - Makabi 3+
Valensija - Gent 1.pol 0-2 i 2.pol 0-2
Leverkuzen 2-3
Dinamo Z. X
Čelzi 2
Arsenal gg
Valensija 1i2-3
Zenit1xi0-3.
Prelep tiket, kvota nešto iznad sto.
Ez 50k.
http://i.imgur.com/K5NIKrs.png
ALI LIKOVI PRENOSE JEBENI DINAMO IZ JEBENOGA ZAGREBA! JEBEN TI NEBO ARENO UPIČKU!
Padaš na Bajerna
http://vukajlija.com/forum/teme/67197-sprdaonica?strana=61#post_3339957
da li mozes da mi objasnis prezadnji tip, sta ocekujes 1:2 da moze da se desi ? inače odigram som porto H1 nije da se hvalim a i bate je zajeban, valja samo 2i3+, čelzi isto jeben moj ortak metio 4+ ,, arsenalo 1:0 ahah noob
gol bajerna za isplatu pu
Puši ga Bohore, padoh na Bajern. olololo Ali na drugom tiketu. Jebeni Bajer se vrati od 2:4, ovi cigani jebeni ne mogu bod izvući protiv jebenoga Arsenala. Daleko od toga da je Arsenal loša ekipa, ali jebem mu mater, bod jebeni. Opa, mun'o ga i Turčin. Ako.
jebem vam mrtvu majku nastli ste da tucete bajer sa dva razlike sad bas bas sad jebem li vas usta a barsi porucjuem da su govna tako se ne igra za grb jebem li vam majku sve po jedan go tacan rezultat arsenal i 2i3+ barsa jebem li vas u usta majku vam jebem vise
Porto smrdljivi ne moze u 2.poluvremenu da mune jos jedan gol usranom Makabiju, a ovi kvadriplegicari iz Olimpijakosa i Dinama ispromasivali zicere, ako gledate hajlajtse videcete da je crnjo iz Olimpijakos sa metar promasio gol jebem mu majku glupu ja.
I na kraju Milivojevic igrao rukom i sudija ne svira penal ko za inat.
Grif a realno lepi ovo si i sam znao da na Arsenal padaš jer kapiram da pratiš fudbal duže od 4 dana. Dakle, Arsenal, Evropa, u gostima, kontra. Nemoj biti Stevan klasičan nepoznavalac društvene igde 11 na 11
nema pojma ovo
imali neko neki tip za danas dobitan al ozb?
planiro sam nesto da probam tacne rezutltae sa sistemom 2/3 za danas i jos jedan kao sigurniji tiket mada mislim da je ovaj prvi sigurniji a ne ovaj drugi za razliku od prvog koji nije a ovaj jeste :D
svakkako valja probati 2 0 atletiko, 1 1 man city pa čak 1 1 na psg real inace ne igra pola tima realu , pobeda volsburga i daju 2 gola, cska man utd X2 i 0-3 tesko da pada a u turskoj x najverovatnije, 1 1 t.r. eto, sve sma vam moje predloge izneo ali sledeci put se placa ima sms servsis a mozete da se uclanite u moju grupu expert tips za 10 evra
mada mi je znacajno pao moral posle onih 2i3+ na barsu i 1:0 na arsenal ali optimista kad gleda da mu sve ladje potonu on zamisli da su podmornice novi dan nove pobede!
a sto igrate ligu sampiona jbg?
mislim da moze gronigen da dobije sa jednim razlike onaj liberec usran i zapamtite ovaj post picke