Sprdaonica

1. Totalno zamisljam scenu

2. Есјберг гг
    Јефле гг
    Хекен гг
    Свонси гг
    Бран 1&3+

samo ce me bran mrtvi sjebati...kad se glupiram i ne igram i njih gg jebi se milose

3. sta ima za nocas? nista?

4. oly x2 2+
    celzi x2 0-3
    Barca 2-2 3+

to vam je obicna pljeka, a pojacana pljeka vam je

celzi sp2
    Arsenal 1GG
    Oly daje 3+

5. Arsenal - Bajern 2-4
    Bate - Barsa NG
    Dinamo Zg - Olimpijakos X2 i 2+
    Dinamo Kijev - Celsi 0-3
    Leverkuzen - Roma X poluvreme ili kraj
    Porto - Makabi 3+
    Valensija - Gent 1.pol 0-2 i 2.pol 0-2

6. Leverkuzen 2-3
    Dinamo Z. X
    Čelzi 2
    Arsenal gg
    Valensija 1i2-3
    Zenit1xi0-3.
    Prelep tiket, kvota nešto iznad sto.

7. Ez 50k.
    http://i.imgur.com/K5NIKrs.png
    ALI LIKOVI PRENOSE JEBENI DINAMO IZ JEBENOGA ZAGREBA! JEBEN TI NEBO ARENO UPIČKU!

8. http://vukajlija.com/forum/teme/67197-sprdaonica?strana=61#post_3339957
    da li mozes da mi objasnis prezadnji tip, sta ocekujes 1:2 da moze da se desi ? inače odigram som porto H1 nije da se hvalim a i bate je zajeban, valja samo 2i3+, čelzi isto jeben moj ortak metio 4+ ,, arsenalo 1:0 ahah noob

9. gol bajerna za isplatu pu

10. Puši ga Bohore, padoh na Bajern. olololo Ali na drugom tiketu. Jebeni Bajer se vrati od 2:4, ovi cigani jebeni ne mogu bod izvući protiv jebenoga Arsenala. Daleko od toga da je Arsenal loša ekipa, ali jebem mu mater, bod jebeni. Opa, mun'o ga i Turčin. Ako.

11. jebem vam mrtvu majku nastli ste da tucete bajer sa dva razlike sad bas bas sad jebem li vas usta a barsi porucjuem da su govna tako se ne igra za grb jebem li vam majku sve po jedan go tacan rezultat arsenal i 2i3+ barsa jebem li vas u usta majku vam jebem vise

12. Porto smrdljivi ne moze u 2.poluvremenu da mune jos jedan gol usranom Makabiju, a ovi kvadriplegicari iz Olimpijakosa i Dinama ispromasivali zicere, ako gledate hajlajtse videcete da je crnjo iz Olimpijakos sa metar promasio gol jebem mu majku glupu ja.
    I na kraju Milivojevic igrao rukom i sudija ne svira penal ko za inat.

13. Grif a realno lepi ovo si i sam znao da na Arsenal padaš jer kapiram da pratiš fudbal duže od 4 dana. Dakle, Arsenal, Evropa, u gostima, kontra. Nemoj biti Stevan klasičan nepoznavalac društvene igde 11 na 11

14. imali neko neki tip za danas dobitan al ozb?
    planiro sam nesto da probam tacne rezutltae sa sistemom 2/3 za danas i jos jedan kao sigurniji tiket mada mislim da je ovaj prvi sigurniji a ne ovaj drugi za razliku od prvog koji nije a ovaj jeste :D
    svakkako valja probati 2 0 atletiko, 1 1 man city pa čak 1 1 na psg real inace ne igra pola tima realu , pobeda volsburga i daju 2 gola, cska man utd X2 i 0-3 tesko da pada a u turskoj x najverovatnije, 1 1 t.r. eto, sve sma vam moje predloge izneo ali sledeci put se placa ima sms servsis a mozete da se uclanite u moju grupu expert tips za 10 evra

15. mada mi je znacajno pao moral posle onih 2i3+ na barsu i 1:0 na arsenal ali optimista kad gleda da mu sve ladje potonu on zamisli da su podmornice novi dan nove pobede!

16. a sto igrate ligu sampiona jbg?

17. mislim da moze gronigen da dobije sa jednim razlike onaj liberec usran i zapamtite ovaj post picke

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.