Sprdaonica

1. Prepisaću armina i bvdlgu, i čekam još jedan arminov kvote 20-ak da iskombinujem s izijemovim tipovima.

2. neam ostalo su dublovi neki i ovi vece kvote..
    mozes da uzmes ova tri sto su 1i2+ iz prvog i himki 2-2 i pao h1 mislim da takav imam

3. Efes 153.5+
    Cedevita 150.5-
    Makabi(-6.5) H1
    PAO 147.5-
    Zvezda(+18.5) H2
    Olimpijakos 2
    -----------------------------------
    Šarić 9.5+
    Ročesti 14.5+
    Smit 11.5+
    Bilan 12.5+
    Tompson 10.5+

4. koji tompson, šomi, dion ili ovaj naš?

5. naš brt

jbg, kontam da će otraditi potrud sad, da se pokaže... a i očekujem da će igrati 30+ minuta

6. Sudac je zaustavio igru. Izvukao je crveni karton, a dobiti će ga Mauricio (Lazio) koji će napustiti igru.
    4' Centaršut na 11m nakon kornera je dočekao Wesley Hoedt (Lazio), koji je nadskočio obranu i pucao glavom, ali je pogodio desnu stativu.

kako stvari odu u picku materinu za cas

7. Нисам размишљао о фудбалу, али пошто видим да сте сви сигурни у победу Ливерпула, решио сам да вас испратим.

http://i.imgur.com/OYKiMuP.png

8. prati li ko le da nije partizan pls? kako igra basel jebem li ga usta skrbava ja reko 1 0 a evo ih 1 2 lol jbt jel mohuce da je namesteno

9. i sent etjen sam teo 2-2 da metim. metio sam samo marselj 2-2 pa sta bude i vezo par sigurica i sp na liverpul

10. Ludi lacio hahaha ajde jos viola ne zabusavaj !!!

11. http://www.rezultati.com/utakmica/zsXwTF67/#detalji

pogledajte jbn leh u gostima, pa fjor kod kuce, pa fiks kola jbnog mi je bio

12. cedevita, muci se

13. Sta radi sad himki jebeni pa ocete svi da me jebete sad aaa???

14. NIKOLASE VRATI PARE OVA CASA NEMA DNO

15. Ajde Smite, još 4 samo.

16. Evo g sada sjajni liverpul, jos sam se cimao do kladze da ih odigram opet ode jos 500

17. Bordo gruva ove majmune, uplatim na lajvu sl gol, nisam se ni do mesta vratio-prvi sut odma gol jebem ti dan da ti jebem

18. Vraćaj bre Smita sve ti jebem židovsko

edit: to madjijo

19. U jbt odlicno ide za sada. Prosao sam prvih pet igraca, i ostalo ide dobro

Djentile 14.5 +
    Lafajet 8.5 -
    Pulen 10.5 +
    Ohajon 7.5 -
    Rocesti 13.5 +
    Rivers 10.5 +
    Gist 8.5 +
    Dijamantidis 9.5 -
    Tompson 10.5 -
    Rejes 9.5 +

Edit: Gist lagani over, Rivers dao 10 za poluvreme, samo Dijamantidis je malo kritican, dao je 6 poena.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.