Sprdaonica

1. X2 i 0-3 srbendo

Nikolase pratim ovaj drugi

2. Super, to se ceni. A od igraca bi Pulen trebao ici over jer uzima dosta suteva, a Dijamantidis under jer je vise fokusiran na asistencije a i nema minutazu kao prosle sezone...
    Ovo ostalo svasta moze da se desi, ali verujem da ce biti winovi. :D

3. da nikoals daj bar 2 sigune igre za basket danas ako ima
    armin salzem se moze doc. samo pitranje kakav stil igre gaji drula za teze tekme, nece valjda napadati retard posle 2 pobede u grupi. sad, nisam siguran kako probija atletiko bunker pogotovo na gostovanjima, proslu ih donio az alkmar 2:1 sve u svemu nikad vise pare na evro takmicenja nemos naci jednu sigurnu preko 1,1 sto vise znas do manje znas, jer kako kaze stara poslovica najbolje je biti glup i nesvestan svoje glupoce, a tesko je kad si previse pametan pa vidis sve sta se desava mnogo vise i lepo ali i ruzno. a ja kazem najlakse kad si corava koka pa ubodes neko zrno 1 na siti a najteze kad znas sve taktike moguce i kad si i sam trenirao fudbal i najbolje znas kako je sve moguce u fudbalu i onda sta ces sa svim tim znanjem nego da poludis i onda mi padne 1:0 na arsenal

4. Srbendo uzmi Himkija i Panatu.

5. PO MENI TIP KOLA TIP KOLA!!!

BROSE-DARUSSAFAKA 2 2.25

ZA DANAS TIP DANA TIP DANA

MACABI-UNICAJA H2 1.85

CEDEVITA 1

6. Tiket ''Zeleni voz''
    Alkmaar - Augsburg 12 1.32
    Anderlecht - Tottenham 1X 1.55
    APOEL N. - Asteras Tr. 0-2 1.55
    Basel - Belenenses 2+ 1.25
    Dnipro - St.Etienne 01&03 1.33
    Fiorentina - Lech P. 2-5 1.35
    Lazio - Rosenborg 1X 0-3 1.60
    Lokomotiv M. - Besiktas 1X 1.26
    Monaco - Karabakh 1 1.45
    Partizan - Ath.Bilbao X2&2+ 1.68
    Sporting L. - Skenderbeu 3+ 1.45
    Schalke - Sparta P. 1+ pp 1.35
    Bordeaux - Sion 1X0-3 1.52
    Braga - Marseille 1-3 1.35
    Fenerbahce - Ajax 1X1.32
    Legia - Club Brugge 2 pol 1-2 1.62
    Liverpool - Rubin 1X/12 1.35
    Midtjylland - Napoli 12 1.29
    Molde - Celtic 2+ 1.25
    PAOK - Krasnodar Gost 0-1 prvo i Gost 0-1 drugo 1.20
    Rapid W. - Plzen 1X 1.31
    Villarreal - Din.Minsk 1+&1+1.50
    Uplata: 500
    Kvota: 1541.15
    Dobitak: 1 155 865. 21

7. Ako mogu da jebem majku Juventusu, rado bih. na 3 tiketa, 100k. Dibala i pogba...ccc

LIVEEERPUL

MONAKOOO

DNJEPRR 1x
    MOLDE 1x

Liberec moze jedinica, AZ 3+, ima dobrih parova a najdobriji je FJORENTINA!

I zvezda gubi preko 18,5.

8. Kako sam se ispucao na lajvu jebenom jebem ti tenis kad ne znam...
    Danasnji uspeh mi dosta zavisi od nikolasa :/

9. Odličnu crkvu gde ćeš da se moliš našao si

10. Preostalo mi je 7 tiketa, vrlo raznovrsnih, nemam tastaturu, ne mogu sve da ih kucam, kao ni onolike kodove u status tiketa :/ preko telefona bih morao najpre screenshot pa da aploudujem preko nekog sajta pa kopiranje ovde, jos veca muka :/ razumite me pls :/ ako neko bas zeli da me isprati neka stavi karakteristike tiketa kakvog zeli pa cu odabrati neki :/

:/

11. hahaha pa ovo nema smisla..postavio sam vam 99% prolazne tipove...niko da lajk

12. армине, дај ми неки квоте 7-15, шта већ имаш, немој неке лудорије, то могу и сам.
    и један квоте око 20.
    хвала пријатељу и топли поздрави.

изијеме, лајк, преписаћу оба.

13. Kad postavis neki dobitan mozda i ispratim !!!

14. Mislim da cu da stavim 5000 na Liverpul, Monako, Fjorentinu, Pao basket, Az 3+ i Realski Madrid h1. A mozda i 3000, zavisi od kvote..

15. Шта је остало од прошлогодишњег Пинара?

16. jeben ti je PAO bvd...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.