Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
X2 i 0-3 srbendo
Nikolase pratim ovaj drugi
Super, to se ceni. A od igraca bi Pulen trebao ici over jer uzima dosta suteva, a Dijamantidis under jer je vise fokusiran na asistencije a i nema minutazu kao prosle sezone...
Ovo ostalo svasta moze da se desi, ali verujem da ce biti winovi. :D
A kvota na drugom je?
27.92 u Sokeru
da nikoals daj bar 2 sigune igre za basket danas ako ima
armin salzem se moze doc. samo pitranje kakav stil igre gaji drula za teze tekme, nece valjda napadati retard posle 2 pobede u grupi. sad, nisam siguran kako probija atletiko bunker pogotovo na gostovanjima, proslu ih donio az alkmar 2:1 sve u svemu nikad vise pare na evro takmicenja nemos naci jednu sigurnu preko 1,1 sto vise znas do manje znas, jer kako kaze stara poslovica najbolje je biti glup i nesvestan svoje glupoce, a tesko je kad si previse pametan pa vidis sve sta se desava mnogo vise i lepo ali i ruzno. a ja kazem najlakse kad si corava koka pa ubodes neko zrno 1 na siti a najteze kad znas sve taktike moguce i kad si i sam trenirao fudbal i najbolje znas kako je sve moguce u fudbalu i onda sta ces sa svim tim znanjem nego da poludis i onda mi padne 1:0 na arsenal
Srbendo uzmi Himkija i Panatu.
PO MENI TIP KOLA TIP KOLA!!!
ZA DANAS TIP DANA TIP DANA
CEDEVITA 1
Tiket ''Zeleni voz''
Alkmaar - Augsburg 12 1.32
Anderlecht - Tottenham 1X 1.55
APOEL N. - Asteras Tr. 0-2 1.55
Basel - Belenenses 2+ 1.25
Dnipro - St.Etienne 01&03 1.33
Fiorentina - Lech P. 2-5 1.35
Lazio - Rosenborg 1X 0-3 1.60
Lokomotiv M. - Besiktas 1X 1.26
Monaco - Karabakh 1 1.45
Partizan - Ath.Bilbao X2&2+ 1.68
Sporting L. - Skenderbeu 3+ 1.45
Schalke - Sparta P. 1+ pp 1.35
Bordeaux - Sion 1X0-3 1.52
Braga - Marseille 1-3 1.35
Fenerbahce - Ajax 1X1.32
Legia - Club Brugge 2 pol 1-2 1.62
Liverpool - Rubin 1X/12 1.35
Midtjylland - Napoli 12 1.29
Molde - Celtic 2+ 1.25
PAOK - Krasnodar Gost 0-1 prvo i Gost 0-1 drugo 1.20
Rapid W. - Plzen 1X 1.31
Villarreal - Din.Minsk 1+&1+1.50
Uplata: 500
Kvota: 1541.15
Dobitak: 1 155 865. 21
Ako mogu da jebem majku Juventusu, rado bih. na 3 tiketa, 100k. Dibala i pogba...ccc
LIVEEERPUL
MONAKOOO
DNJEPRR 1x
MOLDE 1x
Liberec moze jedinica, AZ 3+, ima dobrih parova a najdobriji je FJORENTINA!
I zvezda gubi preko 18,5.
Kako sam se ispucao na lajvu jebenom jebem ti tenis kad ne znam...
Danasnji uspeh mi dosta zavisi od nikolasa :/
Odličnu crkvu gde ćeš da se moliš našao si
Preostalo mi je 7 tiketa, vrlo raznovrsnih, nemam tastaturu, ne mogu sve da ih kucam, kao ni onolike kodove u status tiketa :/ preko telefona bih morao najpre screenshot pa da aploudujem preko nekog sajta pa kopiranje ovde, jos veca muka :/ razumite me pls :/ ako neko bas zeli da me isprati neka stavi karakteristike tiketa kakvog zeli pa cu odabrati neki :/
:/
hahaha pa ovo nema smisla..postavio sam vam 99% prolazne tipove...niko da lajk
армине, дај ми неки квоте 7-15, шта већ имаш, немој неке лудорије, то могу и сам.
и један квоте око 20.
хвала пријатељу и топли поздрави.
изијеме, лајк, преписаћу оба.
(y)
Kad postavis neki dobitan mozda i ispratim !!!
Evo ga jedan lagan
http://i60.tinypic.com/2m3nuvl.png
Mislim da cu da stavim 5000 na Liverpul, Monako, Fjorentinu, Pao basket, Az 3+ i Realski Madrid h1. A mozda i 3000, zavisi od kvote..
Шта је остало од прошлогодишњег Пинара?
jeben ti je PAO bvd...