e skapiro sam ovo
od sada u mocartu ima opcija da odigras (pod uvjetima koji su u ovim zutim trakama) nekoliko mečeva iz ponude za koje daju veće kvote, ali kao što vidite smanjena je brojnost igara tj samo fixeve može da odigraš. proverio sam malo pre, 1,8 kvota je na rela madrid protiv selte u konvencionalnoj ponudi a u ovom specijalnom prozoru je 2 kao što vidite
e skapiro sam ovo
od sada u mocartu ima opcija da odigras (pod uvjetima koji su u ovim zutim trakama) nekoliko mečeva iz ponude za koje daju veće kvote, ali kao što vidite smanjena je brojnost igara tj samo fixeve može da odigraš. proverio sam malo pre, 1,8 kvota je na rela madrid protiv selte u konvencionalnoj ponudi a u ovom specijalnom prozoru je 2 kao što vidite
Tzv. TOP ponude, ili SUPER ponude. Imaju posebno za fudbal, a posebno za ostale sportove. To u svim ostalim kladionicama ima, brat bratu, jedno 10 godina :D
Mozzart kršina za klađenje. Ne znam što ljudi tamo igraju ikako.
Dam kurac, pa da me prodaju jer sam rekao, nisam ja izdajnik!
Ne znam jel ste vi bolesni kao i ja, ali ja pogledam tekmu, gledam kao uuu Cesterfild-Skantorp, pa to je 3-1, i onda odigram 3+. A onda pogledam fazon Exeter-Notts County, i iz fazona sam, Notss county ranije prstao u golove, sad me prodao 3-4 puta, to ce bude neka muljavina 1-1, ne smem to da igram. I onda Cesterfild bude 0-0 poluvreme, a Exeter 2-1.
Shomy ja cu da ispostujem bracu iz DZILINDZEMA protiv Southenda, doneli su mi 38 iljadarki u utorak golom u 90. minutu protiv Skantorpa, a onda cu ispostovati i Skantorp, jer cim su primili gol do Gilingema sa igracem manje, mogu i od Cesterfilda.
Dakle:
Gilingem,
Cesterfild,
Blekpul (vise igram zbog crewa nego zbog blekupula, ali to je 2-1 minimum)
Colchester
York
Huddersfield
moze i Rocdejl.. evo ti izaberi, ali moze da se desi da svi krenu da grme pa meni ortak ne uplati tikete jer ''nije video'', a ja mislim vec prosao hiljade i hiljade, ili moze da se desi da ja stvarno uplatim sve to, pa da strepim do 90og i da ne dodje...
Treba igrati Real Madrid.
EDIT: Jel zna neko kad pocinje koncert turskog goMnara u Areni?
premijer i primera su moje lige
evo nešto za danas od moje expertske analize pa probajte sa većim ulozima
rela madrid 2&GG,, dobra je selta al mnogo ih kenja brate dobili su zadnju akonto crvenog viljarealu
levante-sosijedad X
las palmas-viljareal x2-x2 1,45 (dvojka je 2 i jače)
barsa H1
ne znam kako igra hihon ali ako ima igru i dobrog trenera lagani x pada u bilbau, predlažem da se preskoči 1
atletiko madrid-valensija vrv manje golova i kec, 1-1&2-3
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
e skapiro sam ovo
Blajvaga daj nekih 5 parova engleza brt koji su najsigurniji po tebi.
Mocart govno, u sokeru kvota na Real 1.95 bez specijalki.
e skapiro sam ovo
Tzv. TOP ponude, ili SUPER ponude. Imaju posebno za fudbal, a posebno za ostale sportove. To u svim ostalim kladionicama ima, brat bratu, jedno 10 godina :D
Mozzart kršina za klađenje. Ne znam što ljudi tamo igraju ikako.
Evo ovako npr.
http://bet-live.ba/osport;sport=110
http://www.sportplus.ba/sportBets
Dam kurac, pa da me prodaju jer sam rekao, nisam ja izdajnik!
Ne znam jel ste vi bolesni kao i ja, ali ja pogledam tekmu, gledam kao uuu Cesterfild-Skantorp, pa to je 3-1, i onda odigram 3+. A onda pogledam fazon Exeter-Notts County, i iz fazona sam, Notss county ranije prstao u golove, sad me prodao 3-4 puta, to ce bude neka muljavina 1-1, ne smem to da igram. I onda Cesterfild bude 0-0 poluvreme, a Exeter 2-1.
Shomy ja cu da ispostujem bracu iz DZILINDZEMA protiv Southenda, doneli su mi 38 iljadarki u utorak golom u 90. minutu protiv Skantorpa, a onda cu ispostovati i Skantorp, jer cim su primili gol do Gilingema sa igracem manje, mogu i od Cesterfilda.
Dakle:
Gilingem,
Cesterfild,
Blekpul (vise igram zbog crewa nego zbog blekupula, ali to je 2-1 minimum)
Colchester
York
Huddersfield
moze i Rocdejl.. evo ti izaberi, ali moze da se desi da svi krenu da grme pa meni ortak ne uplati tikete jer ''nije video'', a ja mislim vec prosao hiljade i hiljade, ili moze da se desi da ja stvarno uplatim sve to, pa da strepim do 90og i da ne dodje...
Treba igrati Real Madrid.
EDIT: Jel zna neko kad pocinje koncert turskog goMnara u Areni?
premijer i primera su moje lige
evo nešto za danas od moje expertske analize pa probajte sa većim ulozima
rela madrid 2&GG,, dobra je selta al mnogo ih kenja brate dobili su zadnju akonto crvenog viljarealu
levante-sosijedad X
las palmas-viljareal x2-x2 1,45 (dvojka je 2 i jače)
barsa H1
ne znam kako igra hihon ali ako ima igru i dobrog trenera lagani x pada u bilbau, predlažem da se preskoči 1
atletiko madrid-valensija vrv manje golova i kec, 1-1&2-3
Leverkuzen 1
psv 2
real 2
sevilja 1
kvota oko 7 dal da bacam pare ili ne?
Ledeni, tiket je dobitan.
Hvala brate, aj daj isplatu stavio sam 5 e.
Radim samo sa dinarima, jbg
aston vila-svosni 0-2, tr 0:0, x-x
lester-palas 2-4, 1:1 tr, moze i gg3+ ko svi
norič-vest brom 1x, 1&2-3 mozda ili pobeda sa nulom. zadniji put je bilo 3:0
stoke-vatford mozda X i 0-2, 1x&0-3 moze a moze i tr 1:0
vest hem-čelzi x2&2-3
arsenal-everton 1, 1-1&2-3, h1
od ostalih liga moze doci 1igg na leverkuzen, zenit; ppgg na lil marsej, dauda strelac...
ledeni preskocio bi holandjane obavezno a i leverkuzen, moze 1x i 2+ tu ako si zapeo baš
stavi kec na arsenal i 1i3-5 na zvezdu,
sevilja je fix dana reklo bi se
bolonja je iznenadjenje dana
JA SE IZVINJAVAM STO SAM ZABORAVIO DA NAPOMENEM DA JE VOLFSBURG 3+.
http://i.imgur.com/IhY91IG.png
svako kolo prave prelaz pratio sam ima 15 dana
http://www.rezultati.com/utakmica/b13HHBrd/#detalji
Lever 4:3, gubili su 1:3. Idemo u nove pobjede!
Real 2&gg
Volfsburg 2&gg
Zvezda 1&3+
Arsenal 1&gg
Kako ce lep tiket da mi sjebe Volfsburg. 190 kvota...kako me nece ovih dana, samo na jednu padam, i to uglavnom gadjam tikete sa 100+ kvotama
Ako sevilja ne primi 3 gola ja jebem.