Sprdaonica

1. a jebem ti mater vise u picku!!! hteo sam da stavim na Steauu ht over 0.5!!! AAAAAAAAAA!!!!!!!!

2. Izijem, da li si uzeo neke pare večeras na kladionici?

3. retardi sačekajte još malo pa mećite na napoli, kad predje 2 i slobodno stavite solidan ulog ko ima. na moju odgovornost :D
    Edit.: jesma reko da će samelje menhegladbah majmune, nažalost dali autogo u 45. :DDD

4. dve su stative pogodili napolitanci govna jos drze 1,8 u mocartu ali sacekajte jos malo pa tovarite imam osecaj kao neki da ce biti 0 0 na pol, a sig ce imati jos par extra sansi plavi

5. Hahaha ma to poseri se na ove momke

6. izijem dodji sutra oko 17h po 800e

7. Lol bonus 450 soma

8. Који контраст између мог линка и Псетовог. Улог исти лол

9. NEKOM JE ŽIVOT MAIKA A NEKOM MAĆEHA

10. Ovo sam odigrao za preko vikenda, ulog hiljadu dinara i imao sam prilicno dobar osecaj u vezi tiketa

http://i59.tinypic.com/vzts1f.png

Ok

11. da imam zenu ako je sad ne bih ubio jebite me...ili dijete prebio...toliko sam isfrustriran..omg

12. Tako se jedan moj komsija iznervirao i kaze sad cu prvo da ubijem sebe pa tebe, kaze svojoj zeni, a ne kapira da kad ubije sebe nece moci nju, a ja sve cutim i smejem se u sebi :D

13. Ја се сећам кад су наши преци мудри говорили да ће бити боље и водим се тиме...биће боље брћо, немојте туговати. Прво здравље, па онда све друго ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.