STRIC 7 - PISHANJE PO GAZDI

1. Otvara se novo poglavlje na sajtu. Usled totalnog nemara i nezainteresovanosti gazde za nashim potrebama ovom temom mu uzvrachamo udarac. Ovo je tema za pishanje po gazdi, i antologijska je, jer posle SHTRAJKA, kreiranja HAKS STRIC MOD TEAMA, logichnim sledom okolnosti dolazi na red PISHANJE jer nikada nije do sada postojalo.

Sve shto smeta i shto ne volite kod gazde ovde mozhete da mu saopshtite jer gazda pratee iz offa kako bi mi obichni smrtnici skapirali da on ima zhivot a ne da je najgori noob.

Pishajmo po svome kreatoru, po choveku koji placha domen da bi mu mi kreirali sadrzhaj kako bi on bio chitan i onda uzeo pare od neke reklame. A zauzvrat = NISHTA

PISHANJE MOZHE DA POCHNE

2. Gazda, diler drogbe ti je preglupa definicija.

3. gazdine defke transfer asat lvl

4. a ja sam hteo jedi govna

gazda ne kosi travnjak

5. Gazda jedini tvoj kul trenutak je bio kad si mi promenio nik.

6. ja mislim da gazda samo ne zna sta da radi a da ga boli kurac

7. Samo operite ruke nakon pišanja.

8. smorko najavljuje banane

9. Kad si pre došao :)

Može meni ban zbog vređanja gazde. Mesec dana?

10. Ban za Erua (ponovio je prekrshaj a obechao je da neche praviti sranja jer je pod uslvnom)

edit: shto implicira kaznu od 365 dana

11. 1. Gazda fura MacBook Pro, a narod nema leba da jede.
    2. Nije isplatio topli obrok moderatorima, kao ni regres.
    3. Izdaje reklamni prostor Nivei, a sam koristi samo Oriflame.
    4. Probleme sa bagovanjem sajta rešava isključivo sa: sudo service server restart
    5. Stavlja previše gela na glavu

12. Najjače je što je stavio reklamu afričke šljive a dobro je poznato da vukajlijaši ne jebu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.