Prijava

стец, имао сам бар дупло више банова од тебе па ме умодовао нажалост

looool marko odakle ti signal u hladnjachi

Mošte odmah da me isključite iz priče. Ne što nemam muda, čuj, kao, potrebna muda da bi se moderisao ovakav sajt. Muda su ti potrebna tamo gde rizikuješ da ti ih neko otkine, a ne da te opanjkava okolo, ili da ti ih titra. Nego zato, što kaže Marko, možda sam suviše ozbiljan, al ne bih banovao već suprotno. Bio sam nastavnik, znam da ne znam sa ljudskim bićima na gomili. Drugo, nemam vremena, često sam ovde, ali zavirim na svakih deset minuta po jednom, kad sedim i radim dosadan posao, pa da se razonodim malo. Za neki ozbiljniji rad nisam. I još, mislim da bih ovo mesto učinio dosadnim za dosta ljudi. Jbg, iskreno.

Lol Stec. Nemeže.
Ja smem da desnu ruku stavim u vatru za Stecana i Šomija brata mojega malinara da su 2 najdobrija kandidata za moderatora.

Nečijih 10 minuta su produktivniji nego nečiji ceo dan. Probaj Valdemar, pa ako ne ide možeš uvek da ne radiš nista ko i ovih 5, 6 sadašnjih modova. Mada mislim da nisi taj lik, ako se prihvatiš uradićeš kako treba dok budeš radio.

vishe valdemara staevice i vishe banjavanja.

pa bio bi onda muska trilijan valdemare, sta fali.

ne trazi sad niko da budes urrad ali valjalo bi neko da ulazi

trteba valdemar + josh 5 likova minimum.

Zajebi ovu varijantu gde se sve završava ne jebanju mame. Meni se ne sviđa vređanje. Totalno je out. Najlaksha varijanta je isposovati. Treba biti mudar i protivnika dovesti na staklene nogice koje lako pucaju. To je nekadashnja lepota vukajlije

i treba da se zaustavi jebeni spem
mod za forum obavezno

nije spem problem, problem je nesnosno preglupi spem.
Fora je da kada i neko spemuje odradi to namerno da popushi ban, a ne sad videla zhaba da se konj potkiva

имам још сат одмора тиборе а онда ће ми јебати мајку не знам како ћу доћи кући

duvaj ga...imas sate odmora + nosis prazne gajbe+junecu platu a ovde pises ko da radis najtezi posao ikada

hladnjaca je nelol brt nemoj.

Caro, ovih 5 što predlazeš, okej dva su Valdemar i Stevan, treći si ti, ko su 4 i 5?

Ajde ljudi jednom da izguramo nesto. Osim odbana, to ste izgurali fino i ljucki.

да је лако не бих кукао веруј ми, ти мислиш ако су празне да је то лагано иако радимо ја и нејаки брат све, доносимо, убацујемо, пакујемо, јурцамо тамовамо и вечерас ме усрало да имам мало дужу паузу али свеједно после морамо две иљаде оних гајби у које иде 12 кила да пакујемо што значи остајемо бар до 3

реално најгоре је било прво вече када смо имали много више да радимо него данас и нико нам није објаснио како се пакује па смо морали један камион са скоро 3 иљаде гајби да празнимо и пакујемо опет

само се надам да ће наћи бар још једног, много би значило кад би један само стајао на камиону и слагао, овако морам да се цимам превише

Mislim da za moda treba postaviti nekoga sa autoritetom i instinktom vođe. Koji neće morati da dokazuje sebe i uvodi red banovanjem, već samim svojim prisustvom ii nastupom. A i da bude ličnost koja se lako snađe u svakom društvu. Predlažem da se vrati Kurd.

и газда ми кења ако није тачан број гајби, фазон ако ставим 2501 или 2499 јебаће ме ко мајмуна

Ja nisam trechi. Zato shto, iako zhelim da budem mod nekim delom svog internet bicha, to je iskljuchivo zato shto bih zheleo da pravim nesnosne svinjarije. A bojims e de bi mi to uzelo pregrsht vremena i okupacije tako da bih pristao kad bih bash morao. Bash da me kajzen moli pa da mu kazhem ajde mozhe i ta varijanta.

Predlazhem teebora. Mozhe kosmo. Mozhe opet mussache. Ima bre tih normalnih likova. Nikog od sektasha ne treba umodovavati, nikog ko je slizan sa bilo kojom skupinom. Iskljuchivo individualci. Neka masa koja puno pishe. Direktor bi mogao da bude ok mod. Chak i ti.

Dushan !@@! pod obavezno.