Prijava

Koliko često gledate TV i čitate tabloide i zašto?
Vršim jednu malu anketu za fax pa ako imate izdvojte malo vremena za moja pitanja.

Za fax?
Umri studente pogani pička ti materina znaš kad ću da ti odgovorim

Ja jok. U poslednjih 5 godina nisam sve kad se sabere gledao 5 sati. Mislim da sam pratio zadnji set nekog Đovakovog finala pre dve godine i jednu Nil Tajsonovu emisiju do prvog prekida reklamama.
EDIT: pitanje za tabloide je isto negativno. Poslednja tabloidna stvar koju sam ispratio jeste kad je voditelj Pinka nokautirao svoju devojku. Bilo mi je interesantno da čitam sve vezano za tu temu što se moglo naći na Kuriru, Blicu, Telegrafu i Be devedes dvau.

Jedan deo mene je bio na strani voditelja, ali to već nije predmet ankete, čisto da kažem..

slagao sam ovo oko faxa, reko bolji efekat biće, za srednju mi treba.

nemam tv, a kad odem kući gde imam tv samo crtaće gledam

Onda i ja čisto da kažem da sam pre 3 dine fazon jebo tu što je ošamarena

od ove digitalizacije ga uopste nisam palio.nemam ono sokocalo,pa nemam ni kanala.a i pre ga nisam gledao.sporta kada ima i eventualno slagalicu.stvarno bespotrebna stvar.

ali mislim da je pored interneta, tv postao stvarno nepotreban

hvala trulex za učešće i predah. bilo bi lepo kada bi ostavili i nekolicinu ličnih podataka. mislim naravno na starosnu grupu, pol, mesto boravka, može i fejs

samo ću reći da sam licimer i planiram da radim na tvu jednog dana

To je mancin duplak mejmune

sise što mi je poslala u pvt ne govore tako, ne znam

gledam u televizor kad prebacim film na eksterni hard disk

Jedino gledam kad je neki sport.
Ostalo ništa.

kakva leksikog teama---dali gledate televizor?xddd;))),koja vam je omiljena boja? xDDD

ne gledam tv poslednjih 5-6 god..gledao sam samo svetsko prvenstvo pomalo i tako neke bitne utakmice, mada i sport bas slabo pratim..

Pogledam televizor kada ima dobar film ili kada nemam ništa drugo da radim u slobodno vreme. Tabloide ne čitam uopšte. Imam 35 godina, iz Beograda sam. Moj broj je 064 563 2242. Imam master card kreditnu karticu i šifra na njoj su mi sve dvojke. Vozim reno megan koji je registrovan na moje ime-Petar. Moja žena se zove Martina, mladja je dve godine od mene i mnogo je češći konzument informativnih sadržaja. Ona ne poseduje kreditnu karticu ali novac drži u novčaniku. Možete je naći na poslu ako želite da je presretnete. Adresa njenog radnog mesta je: Tošin Bunar 172. Često svrati do Dabića po punjeni batak sa drugaricama.