Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znate li ko su skečeri?
To su likovi koji bacaju skečeve dok se napušavaju xD
Kapirate kao kečeri su oni likovi što se "rvaju" u ringu a skečeri su likovi koji bacaju skečeve dok se šatro svađaju.
Mislim da je ovo bar 7/10 instalacija
Pozdrav iz suncem okupane Podgorice 8-)
Inače ja stavim ovo SKEČ u naslov jer ne bih kad uđete na temu da budete nespremni pa da padnete sa stolice od smijeha :DDDDDDDDDD
hvala na upozorenju
pita mama periocu sta je dobio iz matekmatike on kaze skech,ona ga pita pa kako i on kaze pa ja to prekrivam dodao sam s ipred k i h posle c i onda ti ne vidis da sam dobio kec http://pre14.deviantart.net/2217/th/pre/i/2010/084/3/6/smiley_face_by_hourglassthorne.jpg
olanik ovaj ti je jedan od najboljih
digi rigi rigi
NIje bilo definisano skeč pa sam definisao skeč :-))))))))))))))))))))
Sjajan skeč ollanik.
Evo još jedan skeč od mene
Voze se mujo i haso kolima i kaže haso "Mujo znaš li ti da se mi sad vozimo kolima a da postoji sudija koji se zove Kolina?" a mujo mu odgovara "Ne znam za njega ali znam da ima ona Kolinda iz Hrvatske" i oni se tu ismiju kao ludi :-))))
Skečap - kečap koji kuca na zamišljenoj pisaćoj mašini
Nije brt skečap je ono kad se bore dva skečera ko će da baci bolji skeč ali ovaj jedan baš dominira opasno i onda ovaj drugi mora da igra skeč ap
Vraća se mali perica kući iz škole i priča sa majkom:
-majko, majko, znaš o čemu smo danas učili u školi?
-o čemu perice
-o mačupičku
-isti si otac
-zašto
-jer i on tako psuje
-ali majko ja sam samo pričao o mačupičku nijesam mislio na marš u pičku
-aa uredu onda :)
Danas žive srećno u vanbračnoj zajednici i imaju dvoje divne djece :)
Uspavljuje baka malog pericu (priča iz istoimene zbirke pripovjetki)
- Imam jagnje maleno runo mu je svileno, po vazdan se igram s njim kao s drugom iskrenim. Svježe trave nakosim pa je njemu donos...
- Jedi govna bako
- Okej
Sljedeće jutro baka je umrla i perici je bilo žao :(