[SKEČ] Skečić

1. Dolazi mali perica kući i kaže majki
    -Majko, majko, oli da ti pokažem jedan skeč?
    -Ajde sine
    I perica izvadi kurac i majka mu kaže
    -Hihihi pa to je skečić a ne skeč xD

2. Pazite ovaj skeč što sam sad smislio

Ime skeča: MINI-SKEČ Grgeč
    Vrijeme smišljanja: ~2 minuta
    Vrijeme objave: 13:45, subota 04.07.2015

Plivaju dvije ribe rijekom jedna pored druge i ova jedna kaže
    -A koja si ti ono bješe vrsta?
    -Skeč
    -Hoćeš reći grgeč?
    -Hoću! Grgeč xD

3. - Dođe Olanik drogiran na random station i utakmicu i počne sa stadiona da se čuje "Ole, ole, ole". Olanik u čudu: "Što me ceo stadion proziva? Šta sam im skrivio?"

#panćerizam#nelol

4. #panćerizam#nelol

Vidiš prove sad sasvim ozbiljno iznosim sljedeću tvrdnju - panćerizam =/= skečevi

Zar nijesi na temi o filmovima maloprije rekao kako i dalje poštuješ djelo polanskog iako je pedofil?

Zar onda ne možeš i uvažavati skečeve kao formu umjetničkog izražavanja iako ne gotiviš onog koji je njihov utemeljivač?

5. haahaahahahaha davim se

6. Sjebao si me argumentovano. Panćera/.../Duče, oprosti!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.