Filmske lokacije

1. i siminu kutjitju srushili :'(

2. SRUŠENO POSLEDNJE UPORIŠTE SREĆNIH LJUDI U SRBIJI! XD

3. KAKO JE ARANĐEL ZIDAO DOSTA JE I TRAJALA HAHAHAHA

4. DOZLOGRDILO OSTOJI DA POMERA ŠIFONJER ;D

5. DA TO NIJE LOLA VIDELA NA VUKAŠINOVOM PENDŽERU PORUKU OD MALINE PA NAPRAVILA BELAJ :)))

6. IZGLEDA JE PRIJATELJ GARAC MALO JAČE ČUKNUO ČEKIĆEM B)

7. MA TO JE ČARLI LAKRDIJAŠ MAĐIONIČARSKIM TRIKOM NESTAO KUĆU DA ZABAVI NECU ;))))*

8. ja nisam gledao srećne ljude i bolji život, pa mi ovo ništa ne znači

mada znam jednu jedinu scenu, kad zečević seda u kašiku buldožera i ne da da mu ruše kuću

e dočekaše da mu je sruše lal

a ovo sam izmislio, u pravu je krajsler bio
    http://vukajlija.com/forum/teme/67391-filmske-lokacije?strana=3#post_3527443

9. pa dobro i taj ulaz ima interfon xddd

10. DA NIJE VUKAŠIN OPET GREŠKOM ODNEO OZRENOVU BONBU U HEMISKOJ IZ MALININE KUĆE KO JEDNOM IKS DE

11. DA NISU SRUŠILI OVO ZAJEDNO SA RANČOM PROKLETIH I NA INICAJATIVU PRIJATELJA GARCA NAPRAVILI DUPLEKSE :PpPpPpPpP

12. sad gledam, možda sam se iskenjao, a možda sam zapravo i pogodio, mislim, pogledajte drvo i kafić ispod

13. MENI OVO LIČI NA MASLO LUNA ŠĆEKIĆA %)

14. u principu oni mogu da snime ulaz jedne zgrade i to montiraju sa snimkom druge zgrade.ukoliko misle da tako treba.

15. MENI LIČI DA JE ČITAVU ZAVRZLAMU ZAKUVAO UPRAVO MARIO MARKO DEL TIN TO RETO :]

16. DA NISU TO BRAĆA MITOVIĆ SRUŠILA KUĆU MALOM NECI JEL NIJE BILO SIME DA GA BRANI &)

17. MOŽDA JE STARAMAJKA VRISKA MALO JAČE VRISNULA @)

18. I REČE OSTOJA DA ZID KRIVLJI OD TORNJA U PIZI XD

19. Krajislere jel si zainteresovan za jos neke lokacije da kucam sad posto me mrzi bas

20. Mislim da mu nije toliko hitno sad, možeš slobodno sutra.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.