Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
i siminu kutjitju srushili :'(
SRUŠENO POSLEDNJE UPORIŠTE SREĆNIH LJUDI U SRBIJI! XD
KAKO JE ARANĐEL ZIDAO DOSTA JE I TRAJALA HAHAHAHA
DOZLOGRDILO OSTOJI DA POMERA ŠIFONJER ;D
DA TO NIJE LOLA VIDELA NA VUKAŠINOVOM PENDŽERU PORUKU OD MALINE PA NAPRAVILA BELAJ :)))
IZGLEDA JE PRIJATELJ GARAC MALO JAČE ČUKNUO ČEKIĆEM B)
MA TO JE ČARLI LAKRDIJAŠ MAĐIONIČARSKIM TRIKOM NESTAO KUĆU DA ZABAVI NECU ;))))*
ja nisam gledao srećne ljude i bolji život, pa mi ovo ništa ne znači
mada znam jednu jedinu scenu, kad zečević seda u kašiku buldožera i ne da da mu ruše kuću
e dočekaše da mu je sruše lal
a ovo sam izmislio, u pravu je krajsler bio
http://vukajlija.com/forum/teme/67391-filmske-lokacije?strana=3#post_3527443
pa dobro i taj ulaz ima interfon xddd
DA NIJE VUKAŠIN OPET GREŠKOM ODNEO OZRENOVU BONBU U HEMISKOJ IZ MALININE KUĆE KO JEDNOM IKS DE
DA NISU SRUŠILI OVO ZAJEDNO SA RANČOM PROKLETIH I NA INICAJATIVU PRIJATELJA GARCA NAPRAVILI DUPLEKSE :PpPpPpPpP
sad gledam, možda sam se iskenjao, a možda sam zapravo i pogodio, mislim, pogledajte drvo i kafić ispod
MENI OVO LIČI NA MASLO LUNA ŠĆEKIĆA %)
u principu oni mogu da snime ulaz jedne zgrade i to montiraju sa snimkom druge zgrade.ukoliko misle da tako treba.
MENI LIČI DA JE ČITAVU ZAVRZLAMU ZAKUVAO UPRAVO MARIO MARKO DEL TIN TO RETO :]
DA NISU TO BRAĆA MITOVIĆ SRUŠILA KUĆU MALOM NECI JEL NIJE BILO SIME DA GA BRANI &)
MOŽDA JE STARAMAJKA VRISKA MALO JAČE VRISNULA @)
I REČE OSTOJA DA ZID KRIVLJI OD TORNJA U PIZI XD
Krajislere jel si zainteresovan za jos neke lokacije da kucam sad posto me mrzi bas
Mislim da mu nije toliko hitno sad, možeš slobodno sutra.