Filmske lokacije

1. i siminu kutjitju srushili :'(

2. SRUŠENO POSLEDNJE UPORIŠTE SREĆNIH LJUDI U SRBIJI! XD

3. KAKO JE ARANĐEL ZIDAO DOSTA JE I TRAJALA HAHAHAHA

4. DOZLOGRDILO OSTOJI DA POMERA ŠIFONJER ;D

5. DA TO NIJE LOLA VIDELA NA VUKAŠINOVOM PENDŽERU PORUKU OD MALINE PA NAPRAVILA BELAJ :)))

6. IZGLEDA JE PRIJATELJ GARAC MALO JAČE ČUKNUO ČEKIĆEM B)

7. MA TO JE ČARLI LAKRDIJAŠ MAĐIONIČARSKIM TRIKOM NESTAO KUĆU DA ZABAVI NECU ;))))*

8. ja nisam gledao srećne ljude i bolji život, pa mi ovo ništa ne znači

mada znam jednu jedinu scenu, kad zečević seda u kašiku buldožera i ne da da mu ruše kuću

e dočekaše da mu je sruše lal

a ovo sam izmislio, u pravu je krajsler bio
    http://vukajlija.com/forum/teme/67391-filmske-lokacije?strana=3#post_3527443

9. pa dobro i taj ulaz ima interfon xddd

10. DA NIJE VUKAŠIN OPET GREŠKOM ODNEO OZRENOVU BONBU U HEMISKOJ IZ MALININE KUĆE KO JEDNOM IKS DE

11. DA NISU SRUŠILI OVO ZAJEDNO SA RANČOM PROKLETIH I NA INICAJATIVU PRIJATELJA GARCA NAPRAVILI DUPLEKSE :PpPpPpPpP

12. sad gledam, možda sam se iskenjao, a možda sam zapravo i pogodio, mislim, pogledajte drvo i kafić ispod

13. MENI OVO LIČI NA MASLO LUNA ŠĆEKIĆA %)

14. u principu oni mogu da snime ulaz jedne zgrade i to montiraju sa snimkom druge zgrade.ukoliko misle da tako treba.

15. MENI LIČI DA JE ČITAVU ZAVRZLAMU ZAKUVAO UPRAVO MARIO MARKO DEL TIN TO RETO :]

16. DA NISU TO BRAĆA MITOVIĆ SRUŠILA KUĆU MALOM NECI JEL NIJE BILO SIME DA GA BRANI &)

17. MOŽDA JE STARAMAJKA VRISKA MALO JAČE VRISNULA @)

18. I REČE OSTOJA DA ZID KRIVLJI OD TORNJA U PIZI XD

19. Krajislere jel si zainteresovan za jos neke lokacije da kucam sad posto me mrzi bas

20. Mislim da mu nije toliko hitno sad, možeš slobodno sutra.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.