Vukajlija Premijer Liga Predictor #3
  • Usain Bolt

Dobar dan kladioničari, kockari i iskusni pogađači i poznavaoci fudbalske igre. Dobro došli u treću po redu sezonu Vukajlija Premijer Liga Predictora.

Ovako, za ljude koji ne znaju i koji nisu igrali prve dve sezonu i Svecko prvenstvo, fora je sledeća:

**POTREBNO JE POGODITI TAČAN REZULTAT DATOG MEČA ILI BAR ŠTO BLIŽE TAČNOM.**

***JEDNOM SEJVOVAN REZULTAT MOŽE DA SE MENJA DOK NE STAVIŠ KATANAC!***

Pošto je zadovoljio standarde velikog broja Vukajlijaša, ostajemo na sajtu na kojem smo igrali i Svecko, Čempijons i prošlu sezonu Premijer Lige, tj. na ovom sajtu:

Tu se možete registrovati (ako već niste) i za pristup našoj ligi idete ovako:
    Ovaj link http://www.superbru.com/epl/dashboard.php
    **FIND A POOL**
    i onda ukucate Vukajlija Premier Prediktor #3 i ukucate (ako vam traži) sledeći kod:

KO HOĆE KOD NEK TRAŽI ŠALJEM U PVT

Što se tiče bodovanja, lepo je Gruja objasnio ovde, a ako nekom nije jasno neka me pita objasniću. Mislim da ima i na sajtu objašnjeno.

Liga počinje **08.08.2015.** tako da bi bilo lepo da se registrujete i postavite rezultate do tada. Imamo dve lige, glavnu ligu i **MATEvsMATE** tj. ligu u kojoj se svako kolo borimo međusobno ko i timovi u Premijer Ligi.

Titulu brani u glavnoj ligi Gazimudo, a kako nam je bilo prošle dve sezone možete videti ovde:
    1. sezona - http://vukajlija.com/forum/teme/54619
    2. sezona - http://vukajlija.com/forum/teme/63233

Prethodni šampioni:

Sezona1:
    Obična liga: **Usain Bolt**
    MATEvsMATE: Nije bilo
    Sezona2:
    Obična liga: **Gazimudo**
    MATEvsMATE: **Usain Bolt**

Nemojte odustajati jebote na pola sezone, probajte da igrate do kraja! Srećno pikanje, neka najbolji pobedi i da JEBEMO PREDIKTORA JAKO!!!!

• MaReEeEeEeE'

Јебаћемо предиктора!

• Gazimudo

salji kod. Moramo da povecamo broj ljudi. Treba se ovo reklamirati na Fantazi temi, to je skoro pa isto jer i u fantaziju predpostavljas rezultate pa biras igrace.
    Realno moze 80% istih ljudi da bude.

• S

Posalji i meni.

• Usain Bolt

Ahahaha dal je realno da pored Gazimuda stoji kruna jer je osvojio prošli put

• Gazimudo

a jok nego ce pored koga da stoji? :D

• Usain Bolt

Pored mene sledeće sezone! Ajde 4 nas je tek, upadajte bre!

• Zhajk

šalji, pa naravno da ću se igrati :)
    samo i tu moram da se setim šifre olololo

• Usain Bolt

Upo si Žajk. IDEMO DALJE 5 NAS JE AJDE ŠOMI, LARI, ZEUS, KO JOŠ OĆE????

• zeussick

Ajde šalji, valjda ću ovaj put da završim

• Gazimudo

Reklamiraj na fantazi temi

• w
    banovan

IDEMOOOOO
    OPET

PROŠLE SEZONE SAM POKLEKAO ALI OVE NEĆU.
    ŠALJI MI U PVT NA RASNOG!

• Usain Bolt

Posla sam vam!

• Zelen Lukac

E, čini li mi se ili sad može da se mjenja rezultat?

• Usain Bolt

Ne znam. Ja još nisam odigrao. Ako može do jaja proveri pa ću izmeniti prvi post.

• Zelen Lukac

Meni može. Možeš da mjenjaš dok ih ne zaključaš.

• Usain Bolt

OPAAAAAAA! Evo saću izmenim u prvom postu.
    EDIT: Promenio 1. post
    EDIT2: Neće biti 2:0 za Arsenal lolo