Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ako bi morao jednu valjda maru
Šmoklja ne učestvuje u ovoj diskusiji, ne pika se
u ne, definitivno maru, samo sam je uglavu gledao, al ima slike i dupeta na internetu.
I ja bih pod 2, bolje da nemam love i lecim se od zivaca u Banji, a da jebem nju, nego da sam neki lovator a da mi zorana puderise jajasca na Kritu
Zajebite ove političarke lol, koj vam kurac
Da li bi radije: prajm Goca Tržan, ali u trojci s onim visokim iz Tap 011
Sadašnja Goca Tržan, lepo vas dvoje.
Jake vilice hahahhahhahhaha joj, ja imam dečije lice. Baš dečije, mali nos, rupicu na jednom obrazu kad se smejem, pegice na nosu. Boli me uvo iskreno, 10 godna ću izgledati mlađe uvek. Ali tebi se, Ap ne bih dopala nikako. :D
Ok, super avl, ali sada muskarci razgovaraju, bajbaj
Zapata nasao nacin da pokvari igricu.
Jebem te
Laku noc
I u pravu si, jer mene ne bi mogao da zadovoljiš šrafcigerom recimo. Jer mi je sama priroda kao i ten - sofisticirana. ☺️ Ali svi smo različiti. Tako da samo napred ljudino, ja sam za da povališ Jeremićku i da je rasčerupaš sve! :D
Goca Tržan svakako, trojka, petorka, orgije, šta god :D
Briga me što muškarci razgovaraju. Razgovaram.ja sama sa sobom. :D
sto?
Gocu Trzan ne bih pipnuo da je poslednja na svetu u bilo kom izdanju.
Sta ti je Avvl, sta se ocesas prozvano?
Ta seljandzura jedna raspala pokondirena tikvica
Ko se oseća prozvano? U vezi čega Bog te?? ☺️
Ja volim Gocu. ☺️
Samo sam usput rekla kakva sam ja. Svako ima svoj ukus. Uopšte se ne osećam prozvano, naročito ne na ovoj temi, opušteno. ☺️ Je l' vam se dopadaju Marina Višković i Mia Borisavljević?
i bre...
valjda ovu od danas, al zato sto onaj visoki iz tap 011 izgledao ovako: https://e.snmc.io/i/600/w/06581c75e904998c8dbe7a5e1eb14a65/3084131/tap-011-cudesna-ploca-Cover-Art.jpg
mislim da to ne bi islo nikako.
Ja sam Mii Borisavljevic jednom skandirao :ljubavi:.
Mia Borisavljević je konj.
Nemoj tako Houltu, pls.
Eto, i ja ne volim takve žene. Meni su to ženturače. Ogromne žene, rogobatne nekako, rođene za košarkaše, jebem li ga. Vidite da se o ukusima ne raspravlja.:mi ipak raspravljamo: lol ☺️