Odoh i ja, ali pre toga cu da krkam malo budjavog sira i da odgledam jednu reportazu Jovane Jeremic, sa nadom da ce biti neke akcije veceras. Kazu sir je dobar za bizarne snove
Al ozb ove neke Pliuduove plastikanerke sijam ko Dubaji, na to sam imun, al ove neke alternativuše bi me tačno pravile na majmuna bez i da pisnem.
Još ako je besno...pa oči da si povadimo s merak
Mister_NO
Al ozb ove neke Pliuduove plastikanerke sijam ko Dubaji, na to sam imun, al ove neke alternativuše bi me tačno pravile na majmuna bez i da pisnem.
Eh, alternativuše su nekako zagonetne skroz. Kad te veže u krevetu, ne znaš da l će da vadi nož i da te žrtvuje Ktuluu ili ćeš da imaš seks života dok se boje ne istope a krevet ne polomi.
Bio sam sa ženskom sa tetovažama po rukama, listovima, ramenu, malo po leđima, ništa prenatrpano, neki pirsing na nosu i pupku, al nikad nisam a izgleda niti ću ikad sa onim alternativkama s tetovažama po butinama, grudima, stomaku, one baš baš šarene tetovaže s raznoraznim mračnijim šatro okultnijim motivima kao ove suicide girls i slične njima. Ima nešto tu čim mi mališa erektivno reaguje na to
Mia Borisavljevic je 170 neki santim, nije ona velika zena. Meni je ona bas lepa, sad u sve ostalo ne ulazim.
Odoh da spavam samo da vam kažem da sam jebo Jovanu Tipšin
Jednom u snu ofc
Odoh i ja, ali pre toga cu da krkam malo budjavog sira i da odgledam jednu reportazu Jovane Jeremic, sa nadom da ce biti neke akcije veceras. Kazu sir je dobar za bizarne snove
Mada koje sam srece bice nesto tipa Kin Dzong Un me tese u stonom tenisu
Mia je Mladenovačka snajka inače
Jel bi ti nju Bohore?
Odlična je pička nema šta
Ako sitničarimo ima malo veća usta al nema tu šta dobra ko Zlatiborsko jutro
Hvala lepo
Apo ti si genije za žene, jebozovna je svaka što si je ooslao samo je upitno dal ti trebaju ove ovakve u životu, da te glava ne zaboli
To si u pravu, upitno je to za sve nas. :)
Pa treba, da ti se usere u život, da bude zanimljivo :)
A i to mi fali kao poslednji pokemon, jos samo zena da mi se usere u zivot
Od tog nema lepše :)
Pa se napiješ s dugari i pričaš im "eeeee kurva, a voleo sam je..."
Još ako je besno...pa oči da si povadimo s merak
Ocu bre zenu da zajedno placemo kad se obesi onaj cicica u Bekstvu iz Sosenka
Пази ти ове изборе, поготово пар првих, чаша меди чашу жучи иште.
Hahahahhahhaha ahahahhahahha kako si me nasmejao. Besoča.
Eh, alternativuše su nekako zagonetne skroz. Kad te veže u krevetu, ne znaš da l će da vadi nož i da te žrtvuje Ktuluu ili ćeš da imaš seks života dok se boje ne istope a krevet ne polomi.
Primjer? Eo:
https://www.instagram.com/alyssarayn/
Bio sam sa ženskom sa tetovažama po rukama, listovima, ramenu, malo po leđima, ništa prenatrpano, neki pirsing na nosu i pupku, al nikad nisam a izgleda niti ću ikad sa onim alternativkama s tetovažama po butinama, grudima, stomaku, one baš baš šarene tetovaže s raznoraznim mračnijim šatro okultnijim motivima kao ove suicide girls i slične njima. Ima nešto tu čim mi mališa erektivno reaguje na to
LickItGood, javi se hehe