Mnogo je lepa stvarno, lice nežno nekakvo, veselo, dečije, čiste oči, a obline divne. Volim žene sa izraženim oblinama više nego mršave. Iako su ove druge gracioznije, nekako mi je žena baš žena kad je ovakva.
Ma ajde, opušteno. Šta ima veze, volim lepe žene. :D Mene samo niko da ne provocira nisko, ovako sam za sve. I zajebant sam uživo, ljudi jedva čekaju da se pojavim da se smeju, a ja njih jedva gledam. ☺️
Mnogo je lepa stvarno, lice nežno nekakvo, veselo, dečije, čiste oči, a obline divne. Volim žene sa izraženim oblinama više nego mršave. Iako su ove druge gracioznije, nekako mi je žena baš žena kad je ovakva.
A to si ti avvl, ja mislio zelen lukac pa se izrazih malo vulgarno ehh sta ces ti na dobrim pickama, ovo je za muske svinje tema
Ma ajde, opušteno. Šta ima veze, volim lepe žene. :D Mene samo niko da ne provocira nisko, ovako sam za sve. I zajebant sam uživo, ljudi jedva čekaju da se pojavim da se smeju, a ja njih jedva gledam. ☺️
Ali kakav oblik tela ima, kao iz neke video igre +18, nerealno
A to si ti avvl, ja mislio zelen lukac pa se izrazih malo vulgarno ehh sta ces ti na dobrim pickama, ovo je za muske svinje tema
Brt mili, i žene vole vidjet dobro žensko, a kamoli mi, muške svinje :)
Ja volim i pojebati koju, gledati onako, nije moranje heh
Au, pička institucija
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/7/7b/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%B8_%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B5..._%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BC.jpg/250px-%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%B8_%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B5..._%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BC.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=FjXXp_NSrUo
E što volim kad Apho baci link, znam da je sadržaj kvlt suvi.
Apo u real lifu, clan zirija na izboru za mis lepotice u Samailima, krmlja prase, slusa Goci bend i cacka uvo kljucem od Fiat pande
Living the dream što bi se reklo xD
Grijeh kodnog naziva “rukoblud”
иншала
A Demi je lepotica prava, da. ☺️ A ima tu neku nevinu slatkoću, ma bombona. ☺️
закључајте ову тему и прекините да нас наводите у грех шејтани проклети
Hahhahhahahah jok. ❤️
а овој деми ружа би одгирзо месо(goozzowe)
опрости ми боже
Hhahahhahahahahha pa i ja bi, šta fali ☺️☺️☺️
значи заједно би је канибалисали мислим из љубави јелте опрости господе незнамо шта радимо
Ostavite i meni šta, makar za kres xdddddd