Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro brt nije tema Dobre Domaćice
Malo mi se sviđa ovaj kučkasti vajb, ali nekad takođe deluje odbojno. Nema pravila.
Ehh, jadni muški rod
E ova Ksenija ti je baš moj tip ☺️ Ima malo arogancije te neke moodo sam, luk et mi, ali još bolje. ☺️
sad se setih kad sam bio na moru pre par god i tako sedim na plazi i neka instagramusa, ocigledno dobra riba, ko ova, i slika je neki jadnik sto sa njom, i slika, i slika, i slika, reko prijatelju, jebes ti ovo, mnogo posla za picku, umesto da ko covek sedis u hladu.
i paz sad, zavrsi ona to, a trajalo je, uze telefon pa poce njega da slika, isto tako.
nasli se jebeno.
u svakom slucaju, ne izgleda mi ono nikako ko neki glamur ili neki kurac sto prodaju.
Hahha a serem bas
Ahahhahahahaha znojenje na prazno od fotkanja, akcija ništa, oni posle listaju slike na gajbi i biraju koje će da okače ... zašto su ljudi toliko prsli?
a jebi ga, to im poso, ako je ta neka influenserka, ili neki kurac, a izgledala ko da jeste, to joj i placa ta letovanja.
A na koga jadnik vrši uticaj? ☺️ Ima li bar šta krasno kod njega? ☺️
ma zgodni, lepi oboje.
nemam pojma koj se kurac on slika, al slika se. svi se slikaju sad.
Pa dobro, možda su par ono, pa eto, jedan drugog podržavaju, vole to. Ništa preterano čudno svakako. Što kažeš moguće da i žive od toga. Podržavam, ko se snađe - snašao se.
Eeeeeee kad slikaš curu tipa 20 minuta, onda izvrti slike, pa dobro si sliko, nego ne sviđa mi se kako sam ja ispala...
https://instagram.com/bojana?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ima noge duže od mene :D
Msm moje ukupne visine
Visoka cura mora da ima duge noge, da bi izgledala lepo, niže devojke mogu da budu niskopodne
Meni se dopada lice, i taj neki smotan hod. Bavi se modelingom ali smotano. Pokušava da bude bezobrazna, to mi je zanimljivo. ☺️
Jaka vilica, svidja mi se, samo sto bih verovatno morao da komuniciram sa njenim pupkom.
A sve bi ti teško palo ...☺️
Demi Rose
https://i3.posta.com.tr/i/posta/75/750x0/6174090045d2a0b254105fc6
Navodi na grijeh
Grijeh kodnog naziva “rukoblud”