Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Na ivici si druže...
sotona i duša ne postoje ivice ne seri da te ne naranim s pesnice
Ocigledna kurvestija ali opasno dupe i kukovi
https://www.instagram.com/p/CfgzRv3KSXd/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
А јок невинашце за укућу ћеш поставити
да ова ће лако да се породи СИГ а у лицу изгледа ко ретард ту се кези мрш
@vuzi
:mesni komentar:
vuzi pp
Kako to mislis Smoklja? Djavo postoji to jest ja, kao i Sotona kao i pakao, evo ja zivim u paklu vec skoro 40god ima nekih glupih teorija van pakla, da sam rodjen u paklu ali to nije istina ja sam samo odrastao u paklu i roditelji sa mi iz pakla i zivim i dalje u paklu a istina je da sam rodjen u Skoplju.
neki ljudi ne razumeju interne definicije i udaraju minse, za one koje ne razumeju terminologiju foruma pp = penis poruka
Alexandra Drewchin, umetničko ime Eartheater
Sisata gotičarka + pravi vrhunsku muziku
https://www.instagram.com/p/Cx24XGKsv3C/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
I'll be here* for you droljo nepismena
Hahhaha sad vidim
Kakav gej, čita opise ribama na instagramu cc
Pokajte se gresnici jer dolazi carstvo Bozje i to ne ove jeseni u bioskopu vec na zemlji i to uskoro, sada je carstvo Bozje u ranoj produkciji ali svi smo citali scenario, cak smo videli i neke trailere ali kao sto znate mora malo hajpa da bude pred svake premijere. Reted M for Mature PEGI 18+
e jeste baš
Ivicasto, nema sta
Dobro ali upozorio sam vas da ne budete iznenadjeni, veliki svemirski brod koji sija kao neko zlato i sve te jebade, dolazi i pun je vanzemaljaca i ljudi iz druge dimenzije i spustice se na zemlju, verovatno za koju godinu ili hiljadu godina ali to je uskoro svakako. Ne izgleda lose od onoga sto sam video, mogu vam reci, mislim za razliku od svega ovog sranja na zemlji.
Smaras bate
Razmisljate o tome kao o tehnodromu iz dimenzije X ali umesto Kranga i Sekaca tu su Bog i Isus
Isuse gde je moje telooooo...