Добре пичке v2.0

1. tvoji хомији imaju vagine??

2. Dal muski weebovi jebu ženske weebove ili se pak ženski weebovi odlučuju za true chadove

3. muški weebovi jebu waifu jastuke

4. Dobre cica mace.

5. Ne postoje tru ženski vibovi. Mislim, 99% sadržaja je prilagođeno ili deci ili загорјелим јарчићима жељним пичке koji polako razvijaju pedofiličarske tendencije usled hronične vulvarne insuficijencije

18+ Riba kaže da gleda anime: pogledala tri epizode naruta u srednjoj, ustvari filtrira ko je vib da se upecaju pa da ih u startu precrta

6. Dobra ali kakvo dno od profila, isto ko i ove moje sto kacim lel

7. она цупи што сам је недавно качио што је у вези са оним богаљом у колицима видим прозивају их на иг као лик сигурно има животно осигурање па типа та риба има фетиш на богаље и коментар који лика који размишља као ја типа и даље не разумем овакву везу.
    капирам ја љубав и све ал какооо

8. Možda ljubav ko zna, ne sporim
    Al ima jebača nekog drugog, to je neupitno

9. Pa ako ima jebaca onda mora da je neki drugi kako ce ovaj da jebe kad je paralizovan.

10. ne vole zene te bogalje nema tu seksa nema tu duse

https://static.klix.ba/media/images/vijesti/190824028.1_xl.jpg?v=2

ovaj vujicic se kotio vise puta nego sto je smoklja setao

11. Mješaš babe i žabe, nick je amputirac, mi pricamo o paraplegičarima kojima je oštećena kičmena moždina. Čak i takvi mogu imati seks ali amputirci nemaju nikakve probleme sa seksom i erekcijom

12. kako je amputirac ako se takav rodio?

13. samo me zanima kako li je to uspeo? koje poze? na šta to liči?

14. On lezi ona se nabija od gore

15. On plače ona se nežno nabija

16. mozda ima neko robo odelo fazon krang u kojeg uleti i pravi sranja, ne pricamo o sirotilji

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.