Добре пичке v2.0

1. If you're wondering what sexual orientation I am ILBWWSAAWWTU+ (IL BWAT) - I like Black womens who shit and Asian womens who throw up sexual orientation + everything :)

2. U pravu si ja volim samo jednu Africku lavicu Rik-Anu : A smuvao sam je tako sto sam joj rekao da je jedina osoba.

3. jednina je woman množina je women
    womens ne postoji glavčo

4. bombas
    Poceo sam da pregledam za typo da me ovaj moron Smoklja ne ispravlja. Samo jos jednom me ispravi jebo sam te usta zvalava.

pre godinu dana

bombas
    Na vukajliji jebenoj, recnik slenga da pazim na pravopis. Gramar naci jebeni, idi jebi koze i pusi kurac

5. šmoleman drag mi je srcu, ali mudro zbori mister bombašević. i šmolenberg je makar jednom da ja pamtim napravio nenamernu grešku prilikom pisanja engleskog jezika na ovoj veb stranici, pa mu ništa nisam rekao, a mogao sam.

6. Ne želim da vjerujem da se desilo, šmoklja je naš nepogrešivi profesor engleskog

7. ain't no way never didn't not happen't

a i ako se desilo to je verovatno bio neki 450 iq ascended ironični ali smisleni lapsus

8. akoe sam sebe ispravio sa zvezdicom ne racuna se odma da se zna

9. NIje Smokljo gresis isparavno je u stvari: Evry singl individuals of species of mad munkes who smartass niggas like you name it Homo Sapienso, coined by smartass nigga Carl LinnaeusX in his 1735 Shit Systema Naturaeee with two motherfacking X Chromo and pusss who shity ass are now on tihs shit-roling-rock!!! If you get me, beter to respect me! PEACE!

10. the CIA niggers glow in the dark

11. Smokljo kako se kaze Humans ili Human?

12. Da li se kaze "biti human" ili "biti covek?"

13. Ne peca se smoleman na to.

Ne sad ozb, moras biti solidan debilko da se kurcis kako nesto za sta si se skolovao znas bolje od ljudi kojima to nie u fokusu jbg. Bukv pumpanje muda na vestacki nacin. Lejmara.

14. C I G A N J

R
    A
    S
    P
    I
    Č
    O
    T
    U
    R
    A

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.