Evo vidim neke glavice s jutjuba su napravili kompilaciju njenih emisija u kojima su naravno u prvom planu njene none znaci ljudi su prepoznali kvalitet
па психопате ео погледо сам један клип де манијак марић са неким гостима у студију смара ту круну уну да прошета око стола као уу супер си за трансфер као да су у борделу се понашају какви индијанци
Vuzi zvucis mi ko neka feministkinja, djevojka je punoljetna lepa i zgodna sto da ne prošeće malo i PODIGNE gledanost jer kako i sama kaže “televizija se prvenstveno gleda a voditeljke imaju sta i da pokazu” tako da opusteno, samo ti šetkaj crunchy unchy
sad se pokrenula diskusija u kojoj pozi i u kakvim prilikama se lizu listovi, pa sig se ne misli na scenario gde sedite u autobusu sa sa po dve kese povrca dok se vracate sa pijace
хахахахах А И ШМОКЉА БИ
Evo vidim neke glavice s jutjuba su napravili kompilaciju njenih emisija u kojima su naravno u prvom planu njene none znaci ljudi su prepoznali kvalitet
па ок дај линк шта<
Bukv ukucas “Kruna Una Mitrovic” na yt i izaci ce ti vise njih koji je kače lol
Najjači ti likovi koji skupljaju snimke tako tih voditeljki i sl
Gledam sad odbojkašice naše vs mađarice, dobre pičke ima ih
па психопате ео погледо сам један клип де манијак марић са неким гостима у студију смара ту круну уну да прошета око стола као уу супер си за трансфер као да су у борделу се понашају какви индијанци
Vuzi zvucis mi ko neka feministkinja, djevojka je punoljetna lepa i zgodna sto da ne prošeće malo i PODIGNE gledanost jer kako i sama kaže “televizija se prvenstveno gleda a voditeljke imaju sta i da pokazu” tako da opusteno, samo ti šetkaj crunchy unchy
манијаци и ти и ови индијанци у студију
pa ona da ima imalo samopostovanja ne bi ustala lol
pa ona da ima imalo samopostovanja ne bi dosla kod coravog udbasa uopste
LOL realno
Meni baš simpa u faci
Da se lozim na velike listove drkao bih na Karlosa Roberta
Dobro nije bas roberto ali jesu jaci listovi malo, ovde treba jedan solidan teleci jezik da se oblize cela povrsina za manje od 5 min
To lizanje listova može samo ako su noge na ramenima
Pa na ramenima naravno, necu kao femdom slave da se spustam na koljena i palacam jezikom
sad se pokrenula diskusija u kojoj pozi i u kakvim prilikama se lizu listovi, pa sig se ne misli na scenario gde sedite u autobusu sa sa po dve kese povrca dok se vracate sa pijace
Brt ovde bio imperativ na lizanje stopala jebanje nije bilo pomenuto
Mojne ste najngegeri
Listova nemoymo pretjerivat
Listova indid
Ložio sam se kao mlađi na pajsad Karin Proja se zove italijanska glumica mora da ima sad preko 5 banke al to bila ribetina tad brt
https://www.google.com/search?q=Karin%20Proia&tbm=isch&hl=en&tbs=rimg:CXtzo3GN338aYYm83n42PljMsgIRCgIIABAAOgQIABAAVYWzkz7AAgDYAgDgAgA&client=ms-android-longcheer&sa=X&ved=0CBIQuIIBahcKEwjY76z6vvWAAxUAAAAAHQAAAAAQFw&biw=360&bih=669