Добре пичке v2.0

1. princess ozana tv

propo

2. princes ozana mlekarica postala

3. nina moric propala još prije 100g

4. liči pomalo na Jadranku Barjaktarović sa 10kg više

5. https://www.instagram.com/zzyuridayo/
    Nagađam da je Korejka, ako neko zna bolje nek me ispravi.

6. Ja mislio saljes Soju

7. Eru sta mislis kolko je u nju uopste ulazilo, i jel je uzivala dok je na nekoga sedela?

8. ova korejka šta već, kolko ovde ima fotošopa filtera i šta sve ne. Imam utisak da ovo nije njeno\njegovo telo

9. Drago mi je videti ovu temu na top listi

10. Kakva svinjska njuška

11. Jebote, vi bosangeri ste, znači

12. Verovatno bi i platio za ovaj goveđi but

13. nije tema o lijepim njuškama nego o dobrim pičkama.

14. ono nije picka ono je jamón ibérico

15. A ovaj- jede. U ovakvoj situaciji, on- JEDE

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.