PREVARI ME SAMO ME NE OSTAVLJAJ

1. Cekamo saopstenje ili Vucica kako place i kaze da svu krivicu preuzima na sebe.

2. E a sta ako pune nekim gasom ove loptice sto treba da izadju, tipa onim sranjem za decije balone?

3. Dajte link za klip taj

4. Udji na blic i prva vest i ima klip i dalje.

5. Vud beng ovaj bubanj levo

6. Još odavno sam sebi zapečatio:
    - Nkad ne uplaćivati na loto i bingo
    - Nikad ne izlaziti na izbore
    Igrajte kladžu,a već ove nedelje imate šansu za dobitak.
    PREMIER LIGA
    na Mančester J., Everton,Arsenal i Čelzi, Liverpul x,Aston Vila x i na M.Siti 2
    SIGURNA SEDMICA!

7. Sad sam skapirao pune loptice helijumom(ono sranje iz decijih balona) pa one same odlete.

8. E evo vucic ce sad drzati konferenciju valjda ahahah, prebacite na rts.

9. Ne prica o lotu. Sere o reformama, nekakvi deficiti, suficiti, samo valja gluposti.

10. Sad kuka o suši hahahaha
    kao baba neka

11. zbunjuje narod, a gledaj sad kad vanredno puste velikoga brata ahahhaha

12. Ja sam mislio da je namesteno, al sad su me uverili kako nije.

13. Naravno da je namešteno i to ja mislim uz pomoć težine loptica.
    Jednostavno oni zatvaraju uplatna mesta oko pola 6, što znači da imaju oko 2 sata da pripreme nedobitnu kombinaciju i da nameste loptice koje će biti izvučene.
    Nije da im je potrebno toliko, pošto kompjuterki instant mogu da vide koji brojevi trebaju, odnosno ne trebaju da budu izvučeni za neki dobitak.

14. sad je vučić na presu odgovarao na pitanje o stanju u lutriji
    čini mi se da je očito da je ovo fingirana afera koja će imati sledeći rezultat:
    1. strancima prodata državna lutrija (uz debelu proviziju)
    2. vučiću prišivena još jedna zvezdica na supermen odelu borca protiv kriminala
    3. nekoliko majmuna iz gubitničke sns frakcije u zatvoru

15. Ja sam slusao vučića dok nije počeo da kuka o suši i kukuruzu.

16. A i kako mozes da gledas izvlacenje a u podvesti ti ovaj debeli ga mece kvalitetno, a ti uplatio neki jebeni papiric da osvojis 600 dinara. :/ Ovako lepo odem na felnu pojurim malo orfu ako dodje dodje ako ne ne, a i tamo sam u drustvu cigana, pandura i Mikija Jevremovica kako tuca slot aparat, pa se ne osecam bedno.
    http://tracara.com/wp-content/uploads/2013/03/Aleksandra-i-Veljko-Gudelj.jpg

17. лол, да л' то беше у орвеловој 1984. прича да једино за шта људи живе је та лутрија и нада да ће једног дана бити извучени и обогатити се, а заправо нико никад није добио на лутрији. један од најтужнијих делова књиге, а и овако ми буде тужно кад чујем да људи играју лото или причају о бројевима, добицима и сл.

раније су се продавале неке књижице у којима су као неке комбинације како да уплатиш мање, а да одиграш десет бројева и сл. чак и да није намештено, просто нема шансе да превариш вероватноћу, шансе су ти мање ако уплатиш мање.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.