Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Imam OGROMNE sise. U dimenzijama - baloni, lubenice, erbegovi, erkadije, majka priroda mi je odsvirala si'foniju...
А зашто једноставно не кажеш 78? Због званично најглупље форе икада у историји историје човечанства?
Јел?Твоја деца неће никада бити гладна.....
198/90/26
edit: 198/92,5/26. nova godina, jebi ga, dodalo se.
167/65 Milice, ja sam čo'ek za tebe.
peki, koliko? koliko?
78.
visina: 175cm
težina: puca vaga.
173, 70. Popravila sam se. :D
debelaa devojka, ja sam debelaa devojka, ta-ra-ra-raaa
Meni je za sada oko 25cm bez glave i još uvek raste. Kosa, naravno.
Много бре 25, шишај се.
Jok, more. Šta sam je puSt'o 'vol'ko ondaK :)
Ajde, Kris, reci da znam na koliko puca vaga. :D
Па да се ошишаш, и да ти сви кажу: "Јао како ти је лепо са кратком косом!" Као да ти кажу: "Био си ружан к'о ђаво са дугом."
198/ 74 јеби га, сви ми мршави у фамилији... 47 патике :П
188/88 48 patike
На висину од стоосамдездва мислим да је број ципела 38 прилично клајне. :Д
188cm
78kg
45-46 patike
173-4cm, 76-7 kila i 45 patike. Sexy sam, nema šta.