Dimenzije Vukajlijaša

1. 178 кг и 65 цм
    Дебео као Бијонсе

2. 120 kila, a nisam deb'o :)

3. јту , да ниси мало помешао цм и кг ? :)

4. Oko 168 cm visok (rastem jos da se zna:)
    A tezak oko 55kg.. Moram da nabacim masu :) Inace sam lepo gradjen. Broj cipela 40

5. Niska metar i sloj laka za nokte (157 I PO), teška u tri lepe, masu ne znam jer ne smem da stanem na vagu :D

6. Ala je neko zaradio prodajom vaga i metrova (Tako li se viče?) otvaranjem ove teme. Visok sam taman toliko da Džej ne mora da se penje na prste da mi lupi šamar, a kila nemam. Makle su mi se sve kile odkad sam presta' da idem u teretanu.

7. Меша, вечни алтернативац. :)

8. 180cm 100kg , mada ta kilaza varira izmedju 95 i 102kg.Pretezno misica mada ruku na srce, ima tu malo i nepotrebne mase.Cipele broj 44,45 obim nadlaktice (bicepsa :)) 52cm i tako to ..........

9. 170 cm visine
    106 kg težine
    Bitno je napomenuti da sam pre mesec i po dana imao 121 kg.
    Ali, da znate samo kako sam pametan... ;)))

10. Ming, stvarno imaš 106 kg?

11. Visok 142 cm, tezak 123 kila. Skladno, zar ne?

12. @Nick
    Jašta, a stvarno sam imao 121...
    Mogu da ti kažem da je to dosta zajebano stanje... :)
    Sad sam šatro na nekoj dijeti, skinuo sam 15 kg za mesec i po, a od ponedeljka sam krenuo i na vežbe... Mislim da će do aprila to već ličiti na nešto, naravno ako nastavim sa ozbiljnim pristupom, kao i dosad.

13. Pa, ako si za mesec i po skinuo 15 kg, dobro je, ali se iznenadih kad videh...Otkad ti je takva kilaža?

14. Od kako sam se skinuo iz vojske... 2002. godina.
    U vojsci sam se natovio k'o prasac...
    Inače od 8. do 18. godine sam trenirano karate, i bio u extra formi. Kad sam stao sa treningom počelo je gojenje.
    Dosegao sam vrhunac u vidu magične cifre 121, što je skoro 50 kg. više na moju visinu, i rekao STOP - dosta je bilo.
    Nemam nikakve zdravstvene komplikacije zbog svoje debljine, ali mi ne pada na pamet da ih čekam... moram da delam na vreme.
    Inače, vidim da bi i tebi moglo dobro doći jedno 15-ak kila... kad bi samo mogli da se zamenimo, tj. kad bih mogao da te častim sa jedno 15... :)

15. Taman sam to hteo da kažem!Ja sam bio bucmast do možda pete godine, posle ne znam šta se desilo.Neki desetak kila ne bi loše. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.