Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bilo bi kul da se kao i ranijih godina napravi okupljanje.
Kad je već umro sait, nek žive njegovi ČLANOVI!!!11!
Stavite program i pljujte po njemu jer je govno
Al tamo idemo zbog piva ne zbog Kikija i Pilota alee
Ok
ova tema je provokacija hrvata
Meni je svaki dan bir fest i svako mesto mi je ušće!!!
DA NAM ŽIVI ŽIVI RAD !!!
ja ću se javiti ako budem dolazio. toliko
idalje su mi pateticni ovi pozivi usamljenih vukajlijasa upomoc
pa jebemu sunce kako nemate pravih drugara iz ulica, skole, sa fudbala nego vam trebaju ovi zadrigli masni neuroticni kreteni? :/
previše smo sporedni
Који си ти Милхаус Крле, зовеш људе на Бирфест. Шта курац, да правимо шутку на Неверним Бебама?
НЕЋУ ДИДЕМ ЈЕР НИЈЕ ВИШЕ ФЕР. РАНИЈЕ СУ ДРУГАРИ ВУКАЈЛИЈАШИ ДОБИВАЛИ ОРАЛНО ЗАДОВОЉСТВО ОД РАЗДРАГАНИХ ДРУГАРИЦА ВУКАЈЛИЈАШИЦА ПОСЛЕ НЕКОЛИКО ПИВА НА ТОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ.... А ШТА САД ДА РАДИМО НАС ДЕСПЕТНЕС МУШКИХ АКО ОДЕМО? ЈА ДА ПУШИМ КРЛЕТУ НЕЋУ...
Što kaže Bojan, nekad su se ovakve stvari davale u oglas npr. Jovo Sovo se nije sramio. I shvatite da se ljudi plashe na ovakve okupe doći otkad je ta ista bagra sirotog leprikona navela na tanak led i ostavila da lipše. Zapitajte se da li stvarno želite okupljanje? Da li?
Mozda krle hoce tebi
Mada me ove zvezdice na 2015 zovu i navode da će biti luuudnica totales
БОАН ТИБОР БРАЋА МОЈА :*. ДА НИСМО ДЕБЕЛИ И ЗАДРИГЛИ САЈТАШИ ВРВ БИ СЕ ДРУЖИЛИ У МИЗЕРНИМ ЖИВОТИМА ФЕЈС ТУ ФЕЈС КАД БИ СЕ ЗНАЛИ
Kisko za dankica :x
lolololo
Заборавио сам да напоменем, ја обезбеђујем женско друштво сразмерно броју мушких који дођу.
Квалитет рибе резервисане за чланове рангира се сразмерно рангу члана.
Позз
Наравно ја сам изузетак и добијам најбољу рибу
ЕДИТ: Под "рангу члана" мислим на ранг у дефиницијама
Поуу#2
Kakva su ovo Vučićevska obećanja, je l' obezbeđuješ i topli obrok
Krle obezbeđuje kumanovke!
Krle obezbeđuje ideale lepote i dobre pichke v2.0 jer su prethodne zakljuchali