Najjači slotkiš je galeb keks jebeni, i oni čokoladni čmarni kolutići meščini štark i oni američki kukis proizvođača vitaminka prilep il tako neki sirotinjski grad u makedoniji jebem ti sunce za marku dobiješ pola kile keksa, usereš se od slatkog
Pre dve godine šetam sa ribom i uđem u jebeni supermarket da uzmem nešto slatko. Ona fazon neće ništa, reko dobro, maznem veću teglicu nutele i dve krem banane. Stučem ja tu nutelu đuture bez hleba i uzmem i te dve bananice. Nikada bliže smrti nisam bio.
Secate li se onih slatkih stapica sto je proizvodilo Takovo davno..licili su na tanak kurac pun govana..
takav im je bio i ukus
хахах јесте
to onaj topljeni secer?
https://proizvodiusluga.files.wordpress.com/2010/08/eurocrem-sticks-100g.jpg?w=614
a taj
ahahaha pa i lici
штапићи су иначе најгоре оно говно за сиротињу, нешто најговнавије после домаћица кекса и ноблица
они са кикирикијем једини ваљају курцу
Dobri su za umočiti u ojrokrem
Najjači slotkiš je galeb keks jebeni, i oni čokoladni čmarni kolutići meščini štark i oni američki kukis proizvođača vitaminka prilep il tako neki sirotinjski grad u makedoniji jebem ti sunce za marku dobiješ pola kile keksa, usereš se od slatkog
Pre dve godine šetam sa ribom i uđem u jebeni supermarket da uzmem nešto slatko. Ona fazon neće ništa, reko dobro, maznem veću teglicu nutele i dve krem banane. Stučem ja tu nutelu đuture bez hleba i uzmem i te dve bananice. Nikada bliže smrti nisam bio.
istina
ima i onih ljudi sto se dave onim stapicima sa pesto kila susama na njima neki turski
fora kupe pakovanje brate sa susamom su, otvore, kad ono sav susam spao sa stapica i oni se tripuju nesto, naginju kesicu
nelol
штапићи у крем омг како најнтиз осип сам добио омг
једино што у србији ваља од тих слатких зајебанција је киди онај плави и крем бананица
и они курчићи од желеа, зеко и те сличне пичке материне
ja se trenutno stalno davim onim medenim srculencima iz takova na vaganje
nesto mi dobro sjednu
danas sam jeo ove, dobre su
http://online.idea.rs/images/products/442/442105351l.gif
samo što nisu bile sa rumom, nego sa lešnikom
I rum kasato je bog, ostalo mi iz djetinjstva da je vrh iako je govno mamumujebem
rum pločice na rinfuz u svislijon slatkoj kući pazarim
onaj pijani guslar na slici bez noge