Iiiiiii kad bi nam komad pokazala sise!!

1. dobro...sad to ponovi s natpisom na papiru: ZA KOMAD1974 i priznat ću te kao najhrabrijeg na Vukajliji :))

2. ЗНАМ СВЕ ШТА ПРИЧАШ.... МАДА МИ МАЛО ЖАО ШТО ИХ ТРОЛУЈЕШ :) ДА ИСПРИЧАМ АНЕГДОТУ ЈЕДНУ, ДА ЗНАЈУ ОСТАЛИ ВАЖНУ СТВАР, АКО СМЕМ :) ПРЕ СТО ГОДИНА КОМАД И ЈА СЕ СКОНТАМО НА ФОРУМУ, ПРЕЂЕМО НА ПВТ, ОПУШТЕНА ПРИЧА... ЈА ТРАЖИО ФБ, ДОБИО... САД СИ РЕКО МОЈА, ПАЛА СИ НА МОЈУ НЕОДОЉИВОСТ КАО И СВЕ ОСТАЛЕ, НИКАД ЛАКШЕ НИСАМ СТИГАО СКОРО ДО ЦИЉА... И МЛАДИ МАЈМУН СЕ ПРИМИО, ДОДАО КОМАДА ОТИШАО НА СЛИКЕ КАД ТАМО... КОМПЛЕКС И ДАУН ИСТОВРЕМЕНО... НАИМЕ, НА ПОЛА СЛИКА НАБИЛДОВАНИ ОГРОМНИ ЋЕЛАВИ ЧОВЕК ЗВАНИ ДАВОР.... ИСПОСТАВИ СЕ ДА ЈЕ ТО ГОСПОДИН КОМАД1974 У ПОРЕЂЕЊУ С КОЈИМ НАС 40 ДА СЕ СКУПИМО НЕМАМО ШАНСЕ :( ОД ТАД САМ ПРЕСТАО ДА ИМАМ ВИСОКО МИШЉЕЊЕ О СЕБИ :(

3. daj davorovu guzu

MILI BOŽE POŠALJI SALATE
    BIĆE MESA DRKAM NA RVATE

4. Lol Dane.
    Komad zajebavaš li me. Moja slika jbt

5. Е ВИДЕО САМ ГА У КУПАЋЕМ НА ПАР СЛИКА, РЕАЛНО(ЗНАТЕ ДА НИСАМ ПЕДЕР ИАКО НИСАМ НИ 100% СТРЕЈТ) АЛИ ЧОВЕК ИМА ГЛУТЕУСЕ ВРХУНСКЕ... АЈ ОКАЧИ ИМ СЕНКА, АКО СМЕШ, САМО ПОКРИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ...

6. Mrzi me da pišem al evo ti tepih i parče stola što se vidi i na prošloj
    http://imgur.com/dxnwdI9.jpg

7. Jeri ti to imaš 6 prstiju na nozi?

8. hmmmmm Bože, protivi se pravilniku....ako popustim tebi, navalit će rulja s gluparijama......

ali vjerujem ti da je guza tvoja.....vjerujem da si najhrabriji ovdje...trenutno jedini hrabar uopće.....al kako i ne bi kad si Bog :))))

9. Ma jok, ne kvarimo pravila. Dokaz je dokaz. Idemo dalje.
    DANKANE DAJ DUPE BRT

10. http://www.dodaj.rs/f/p/Ge/2XH85Cw/118229311020493116330361.jpg

KOMAD, NADAM SE DA ĆU I JA DOBITI TVOJE DUPENCE U PVT.

P.S. IZVINI ŠTO SAM ČUPAV, JBG, NISAM GEJ KO BOHOR DA BRIJEM RČMA!!!

11. ХАХАХА ШТА ЈЕ ОВО? НОГА НИКА ВУЈИЧИЋА СУНЦЕ ТИ КРВАВО ЈЕБЕМ ХАХАХАХАХАХА

12. ahahahah, u desnom gornjem uglu moje noge, a u levom gornjem moj trup...

13. HAH DANE, NIJE JBG AL MI TREBALO 3 SEKUNDE DA SKONTAM SLIKU HAHA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.