U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ju kakvog pederluka po sajtu.
ko sisice se postideli priče o dupetu muškom.
napalili se
pa vama bi se digao kurac kada bi se grupno tuširali
Najbolja tema ikad! Bravo Komad! Svaka čast!
Svaka čast i momcima što imaju hrabrosti da se slikuju. Nogice, butkice, bradavice, guze sve za pet!
i ja se klanjam u duboki respect naklon svakome tko pošalje guzu!
Slobodno se priključiš akciji Partizanka....obećaj im i ti nešto ili mi pošalji dupe.... :))))
i s obzirom da nemo'š naći 50 ljudi da nešta normalno komentiraju, a kamoli da pošalju sliku fizičke baze svakog kompjuteraša, voljna sam pregovarati oko smanjenja broja guza :))))
Tako smo mi u svakom ratu dobijali u borbi a gubili za pregovaračkim stolom.
Najbolja tema ikad! Bravo Komad! Svaka čast!
Svaka čast i momcima što imaju hrabrosti da se slikuju. Nogice, butkice, bradavice, guze sve za pet!
Gledaj ti samo ovu mladu drugaricu Katrin, kako SKOJevski bodri mladiće i uživa u samoupravnom nudizmu!
zamrla je tema jer ste postavili visoke kriterijume....sad slikajte stopala sa crnim ili crvenim lakom i posaljite onda ce opet poceti svi da salju....na svakih 5 bulji slikajte nesto
hmmm zanimljiv prijedlog.... na svakih 5 guza nešto da slikam: MOŽE!
za sad vam priznam 4 guze....uz sve one polovične i frtalj bodove i sve one s fulanim pravilnikom.....
dakle još jedna guza i postam ovdje javno jedan dio mene.....
Sad im okači lijevo stopalo u prljavoj čarapi....
http://www.dodaj.rs/f/2a/A7/4FtXtyLF/wp20150810133207pro.jpg
Komad, fotografises cijelu figuru i pokrijes sa 10 crnih kvadrata. Na svake 2 slike muske pozadine ukonis po jedan kvadrat. Puno je 50, spusti makar na 20...
Putinko, rekao sam "lijevo stopalo"! Ehhh, nikad od tebe poslušna robinja!!!!
komad će lijevo, ja sam eto desno
I još drsko odgovaraš!!! Vi feminizirane žene ste loše....
Putinko, bog te vidio, jesu bile kakve deblje čarape na ovu vrucinu?
jesu, al' te deblje uzo đed, loša mu cirkulacija
Počinjem da krivim usta ko Gavrilo u Porodičnom blagu na svaki celticov post.
http://www.dodaj.rs/f/3o/8k/3XnyIe4/20150810134727.jpg
TREBO SI NA TOLET PAPIR RASNEE DA NAPIŠEŠ TO
хахахаха шоми
Rasni, ne treba da kacis svoj portret,nisi dobro procitao uvodni post.