Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Realno
Frka je zato što većinu Vukajlijaša moš naći na fejsu, a kad znaš narav ljudi sa sajta, ne rizikujeti se da to možda nekad negde procuri i to zbog lakiranog nožnog palca komad69
Šokice. Nije ni čudo što smo izgubili ratove sve...... Za komad piške guzicu dajemo.
Nisam siguran da li je poenta u pozi
http://cdn.meme.am/images/300x/5575130.jpg
ili prozivaš godine
Ma jebe vas organizacija i ujedinjenje.....
Ja bih se ozbiljno zabrinula za budućnost svoje zemlje s ovakvom mlađarijom... :)))))
ni na ovako jednostavan zatak ne zna se ujediniti, organizirat i pobrat pobjedu...nego samo destrukcija, zavist, lapvdanje bezveze.......
Ako ovako nastavite od Srbije ce ostati općina Dedinje :)))
A šta je zadatak?
Koštunica sam :/
lol pobedu. :-)
ni na ovako jednostavan zatak ne zna se ujediniti, organizirat i pobrat pobjedu...nego samo destrukcija, zavist, lapvdanje bezveze.......
Nije velika razlika u odnosu na:
Hahahaha koja frka okaciti buljsona jbt mogu i kurac da vam okacim ako vas zanima kako izgleda
Duga priča.....a pokrenuli decki temu: komad pokazi sise...i razvilo se stranicu dvije kojecega......
I ja rekoh, ajmo ovako:https://youtu.be/QlI7_VTxUvA
Pokazite vi meni vasu guzu, vas 50 pa cu ja vama moju....i jos spustim kriterije na 20...i dodam da na avaku 5. Pokazwm nesto...
I naravno...kako sam i ocekivala: raspad sistema
:)))
Cast izuzecima...respect 4ever
Jaoooj sad sam se setio imao sam na starom fb nalogu sliku nas desetak sa golim buljama i drzimo zg table mislim da je slika potpuno prigodna temi lolic a dok neko ne krene da jede govna kako smo idiotu da odmah kazem da smo bili idioti jer smo bili klinci
Ma jebe vas organizacija i ujedinjenje.....
Ja bih se ozbiljno zabrinula za budućnost svoje zemlje s ovakvom mlađarijom... :)))))
Pre ce biti da zabole patka nekog da se cima da bi video mladez na peti, kad moze za dva dana da nadje full maloletnicu da joj radi sta hoce
Hahahaha koja frka okaciti buljsona jbt mogu i kurac da vam okacim ako vas zanima kako izgleda
pa u tome i je fora da nije i ne bi trebala biti frka okacit bulju....ne treba biti gola niti ista perverzno....tebala bi biti smjesna i kreativna akcija...ali naravno uvijek netko ujebe sve filozofijama i razjedinjenjem..uvredama...kompleksima..i ko zna cim sve ne.....zalosno
ja bas mislim da je mladost srbije odnela pobedu nepokazivanjem svojih 50 ogavnih pozadina za 1. bravo srbijo, jos jedna medalja dodata.
mislim i jedno je bilo previse (wv rd)
ja bas mislim da je mladost srbije odnela pobedu nepokazivanjem svojih 50 ogavnih pozadina za 1. bravo srbijo, jos jedna medalja dodata.
+1
Da Tibore...tipicno...napadne...ne napravi nista dobroga...povuce se i pobjegne i proglasi se pobjednikom :))))))))))
Ma ko jebe komad i njeno dupe nije poenta u tome poenta je da je neko izvalio aj kacimo bulje po forumu i mogli smo se smejati ogavnim.buljsonima poput dikrajderovog
INACE JA SAM SE SLIKO STOJECKI SRBIJA SE SAGINJATI NECE
maco rekao sam moze guz za guz, diskrecija zagarantovana
Ma ko jebe komad i njeno dupe nije poenta u tome poenta je da je neko izvalio aj kacimo bulje po forumu i mogli smo se smejati ogavnim.buljsonima poput dikrajderovog
AMEN!
Tako je! Upravo to....