Ljuti voz

1. љут љут љут љут сам ја

2. MRGU DE, A KAD MENE NE BU DE, PREPO RU CI ME

3. Samo halal bajoi moji

4. УТЕРАМ ТИ СКРОЗ ХЊО

5. GLUPERDE ČEKAONIČARSKE

6. bajori moji, ide vuuk ide vuuk ide vuuk ehjeea

7. УТЕРАМ ТИ СКРОЗ ХЊО

Dankan ferguson, zvani bioskop

8. pesma za svaku ljutu glavicu, nsite gej ukoliko se ne osecate tako :))))

9. Totirni me - ono kad kažeš Totiju da te dodirne.

Frančesko Doti - najbolji italijanski igrač Tote da nekažem Dote

10. ИДЕ ИДЕ ВЛАЧИК
    ИДЕ ИДЕ ВЛАК
    https://www.youtube.com/watch?v=5YRr2XH_bYw

11. meti, pls, dont hurt me

12. Dok se nijesam preselio imao sam komšiju Totu koji je bio u Italiji neđe ranije i znao italijanski dobro a sada više nemam komšiju Totu pored sebe ali ga imam u svom srcu.

Komšija Tota - Never forget

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.