SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Valdemar
    Nego, pričam ti o sekularnim državama Avganistanu i Iranu, gde je bilo demokratskih izbora i gde su žene išle nepokrivene i u kratkim suknjama, i nije važio šerijatski zakon. I šta se desilo?

Mislim da si nešto pomešao
    Slučajno ili namerno
    Za Iran ne moram da gledam sasvim mi je dobro poznato kako i zašto je svrgnut Šah
    Ne zato što je htela Amerika, naprotiv, već islamska revolucija
    Prevarili su i sve liberalne opozicionare i nakon svrgavanja uveli Islamsku republiku
    Ono jest da sada nemaju kralja ali imaju vrhovnog vodju (Ajatolaha) i pravo na jednog Boga
    Što i piše u ustavu
    Upravo zato i kažem
    Demokratija i islam...ne ide to zajedno brajko moj

Gde se osete u većini nemilosrdno naturaju svoja pravila i ne postoji za njih niko drugi niti pravo da drugačije misliš
    Klanjaj i ćuti

Avganistan isto
    Samo tu ima period pre i posle rata unutar njih samih
    Pakistan i S.Arabija kao ključni igrači, plaćaju i naoružavaju pojedine partije, grupe i teroriste i u periodu pre a i posle tog gradjanskog rata (Hezbislami i militantni islamisti npr)
    Tako da ako misliš na sam rat sa Amerima to nije ni delić njihove istorije i persistentnog uticaja da se uspostavi šerijat
    Opet se vrtimo oko toga da je uspostava nasilna

Za A(F)ganistan se izvinjavam, previše dugo sam napolju gde pričam i pišem engleski tako da... sorry

2. Za Iran ne moram da gledam sasvim mi je dobro poznato kako i zašto je svrgnut Šah
    Ne zato što je htela Amerika, naprotiv, već islamska revolucija

Onda sigurno znaš i ko je skinuo s vlasti demokratski izabranog Mohameda Mosadika, izveo operaciju Ajaks, i čija je marioneta bio Pahlavi. I znaš šta je Narodna demokratska partija Avganistana učinila da sekularizuje Avganistan i uspostavi građansko društvo, a znaš i ko je to sprečio i finansirao talibane.

3. I da imam zanimljivo pitanje za sve učesnike teme.
    DA LI BISTE PRIMILI RUSKE PRAVOSLAVNE IZBEGLICE IZ DONBASA?

4. Ja bih lično primio u kuću ako treba neke jadnike na period od 7 dana dok se ne snadju.

5. Moji su primili na mesec-dva neke Rumune kad je ono bilo sranje kod njih. Valjda bih primio i par Rusa. To narod ne zna, koliko su ruske izbeglice doprinele ovoj zemlji kad su ih crveni isterali. A druga je priča što tih izbeglica iz Ukrajine u Rusiji ima oko milion, a o tome se ćuti.

6. Jbg za njih bi išao i volontirao.
    A to u Rusiji verovatno nije strašno s obzirom na veličinu, broj stanovnika i da je to isti narod.

7. Recimo RS bi mogla da primi jedno 100 000 Rusa, a Srbija jedno 800 000. Bez problema.

8. Kad bih upoznao Rastka pričao bi sa njim kao sa kerom. A on bi me gledao onim tužnim očima mudžahedina mater što mu silovao '94.

9. Deky infekciju ćeš dobiti, operi dasku
    I ne srdi se na moje postove pls.

10. Ne srdim se brt obožavam te

11. Došao sam do jednog genijalnog plana. RS ponudi Rusiji da primi sve proterane, znaci citav milion. I onda dolazimo do ovoga:
    1. Ima nas više od balija
    2. Rusi jebu mamu balijama
    3. Nezavisni smo

12. http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=103#post_3324746
    hahahha zšto nisi citirao ceo post?

Naravno, hrišćanstvo je širom sveta uvedeno miroljubivim putem.

13. лол, какво је то парче пустиње у африци које нико није хтео? и зар у тајланду нису били французи?

14. Moji su primili na mesec-dva neke Rumune kad je ono bilo sranje kod njih. Valjda bih primio i par Rusa. To narod ne zna, koliko su ruske izbeglice doprinele ovoj zemlji kad su ih crveni isterali. A druga je priča što tih izbeglica iz Ukrajine u Rusiji ima oko milion, a o tome se ćuti.

Primili Rumune u kucu? Sta ti je sve falilo posle od pokucstva sem vegete? Sala, komika...
    Ruske izbeglice jesu doprinele, ZIŽ u Kragujevcu je osnovao i oformio Dipl. Ing. Rogatkin, a to danas skoro da niko vise ne pamti...

A sto se tice primanja nekoga u kucu, prvo bi morao da prodje temeljno ispitivanje:

https://www.youtube.com/watch?v=VVktElgO_xo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.