SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. rasni, zajebavaš malo?

2. Pa nek idu u Skandinaviju i Nemacku i Francusku boli me kurac da tamo proglase i islamsku drzavu, samo nek ne ostaju kod nas i nek ne prolaze nasom teritorijom.

3. Jedina briga je da ne naprave neko sranje a to je vrlo moguce.

4. Rasni, jesu te učili u školi da je ovo tranzitna teritorija? Ono, istok na zapadu i zapad na istoku. E pa oni prolaze ovuda. Neće se nastaniti ovde. Koji će im kurac sjebana Srbija? Šta se svi palite...

5. valde, loži rasni, nije toliki idiot

6. Nego biće dojaja kad čamuge naprave novo kosovo samo na dojče teritoriji hnjohnjo

7. Evo prolazi ih oko milion i nek ostane svaki deseti eto ih 100 000, za 10 godina eto ih 250 000. Za 20 godina imaju svoju drzavu.

8. Ja sam idiot. Kad vidim da tako neko se sprda sa tuđom mukom i potpaljuje ljude na internetu protiv čemernih i bednih, popizdim. To više nije loženje. Ako nije zatucanost, to je zlo delo.

9. Ima na 4 km od mene, svaka 3 dana odu jedni dodju drugi. I tako vec jedno 100 dana.

Eto vidiš, odlaze dalje u EU. Nikome ne pada na pamet da se naseli u ovu vukojebinu nacionalističku.
    Nije normalno ni to što im tamo daju brutalne povlastice ali je normalnije od ovoga što vi radite.

10. Ако оће да робују добродошли су, ако неће ишћерати их. Мада свакако је најбоље да се сви мршну на косово.

А реално стање ствари је да ће јако јако брзо еуропа забранити улазак имиграната и већина гамади ће остати коднас силом прилика

11. Sad ozbiljno nisu oni toliko jadni kao sto pricaju, i vecina ih laze. Kaze neki lik za blic za 20 dana preso 2000km peske.
    Pa ni specijalci ne prelaze 100 km dnevno, a još su tamo planine.

I ovo je projekat Amerike da destabilizuje Evropu. Ko ce da nahrani ako dodje jos 3 miliona.

12. https://russkazka.files.wordpress.com/2012/08/0_8503.jpg
    Rasni, uguraj si vajt pauer u guzicu, zajedno sa tim keltskim krstom.

13. Sta fali keltskom krstu?

14. Љоооооољ колико је смешно када неко форсира јако једнакост између раса, томије баш смешно

15. lolo pa nije sad da ih treba nešto braniti od nekog niko ih ne dira bar za sad.Iako mislim da će se neki čamuga razneti u tipa merkatoru sigurno da među ovolkom masom ima isisovih morona.

16. to je druga stvar tuljane, to o čemu ti najvjerovatnije govoriš je pretjerana politička korektnost.

Kao oni likovi u Americi koji tipa kad oće da ti pokažu nekog crnca neće reći "Onaj crnac tamo", nego "Onaj momak u crvenom duksu."

Neđe na redditu sam pročitao dobar post jedne crnkinje na foru da ne želi da neko ne vidi njenu boju kože, već da samo ne želi da je procijenjuju isključivo na osnovu nje.

Pretjerana politička korektnost je dosta štetna siguran sam, a ako se ovako nastavi na zapadu saznaćemo uskoro da li je štetnija od nacionalizma mada sumnjam da je to slučaj.

Istina, ona često podrazumjeva da se izađe u susret drugim rasama na štetu bijelaca što doprinosi razvijanju bijelog nacionalizma ali tu mržnju ne treba usmjeriti ka crncima, azijatima ili meksikancima već prema političkom sistemu koji nije u stanju da obezbjedi više manje jednake uslove za sve bez diskriminacije, bilo da se radi o onoj pozitivnoj ili negativnoj.

17. Iako mislim da će se neki čamuga razneti u tipa merkatoru sigurno da među ovolkom masom ima isisovih morona.

+11234554543543542432413

18. Љоооооољ колико је смешно када неко форсира јако једнакост између раса, томије баш смешно

Ne rasa, ljudi. I ne jednakost, ravnopravnost.

I ovo je projekat Amerike da destabilizuje Evropu. Ko ce da nahrani ako dodje jos 3 miliona.

Jadna Evropa, okupirana od strane zle Amerike :(

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.