Au to su ti oni antifa smradovi, gori su od balija.
Navijaci Borusije napisali wellcome immigrants na tribini.
GOVNA
JES DA MRZIM FEMINISTKINJE AL OVO SU DOBRO ODRADILE
https://hinduexistence.files.wordpress.com/2014/03/nude-protest-agaist-sharia-islam-and-rights-violation-is-increasing-in-europe-and-america1.png
Imaš li ti čoveka u sebi, gajiš li ga, pomalo? I tako, većina ovde uopšte?
Имам осећај да су младунчад емиграната ишакетали то њено јадно дете само тако
У праву је фендер. Шта треба овај мали црњо да у игри случајно угризе овог нашег за руку па де се сви заразимо еболом??
Edginess Valdemare. Fenomen vezan za dječake u kasnijem periodu puberteta uglavnom.
Jebali vas imigranti. Koji ih kurac branite.
Niko ih ne brani, ne kažem da treba stvarati od njih bijele medvjede i slaviti ih, ali svakako da ih treba posmatrati kao sebi jednake dok god poštuju naše društvene norme.
Uostalom, šta ti rade? Nijesu u tvojoj kući. Kapiram da ih nema nigdje u krugu od bar 50 kilometara od tebe.
Rasni, mržnja prema bednima i nesrećnima te neće učiniti boljim čovekom, naprotiv. Pogotovo ako blage veze nemaš šta se dešava oko svega toga, ili još gore, čitaš neke teorije zavere. Dođi na Glavnu železničku stanicu u Beogradu i pogledaj, pa ako ti se ne stegne srce, onda piši nešto.
Prolazio sam pored stanice 4 ili 5 puta od kako su ovi izvršili okupaciju i puca mi kurac za arape sa tabletima i smartfonima.
Ima na 4 km od mene, svaka 3 dana odu jedni dodju drugi. I tako vec jedno 100 dana.
bila na stanici slučajno posle egzita, prva pomisao mi bila " vidi ovi narkomani sa egzita ovde spavaju, čekaju voz za onaj narkomanski festival u cg, pazi koliko ih je... "
posle videla onu napaćenu malu decu, bilo mi baš tuga i muka. ne beže ti ljudi od besa, muka ih naterala, aman...
Jeste vala muka teska, samo sto su se ovi iz Avganistana setili posle 14 godina da beze.
A ti si detaljno upoznat sa situacijom tamo, pa znaš zašto ranije nisu bežali, a sada beže?
Izvršili okupaciju? Dobro. Al i ti imaš smartfon, a u Norveškoj si ciganin i beda, ne zaboravi to.
bez obzira, beže od gladi, bede, smrti... tako nešto samo psihopata ne može da razume. jesmo i mi beda, ne može da ih spašavamo, al ne moramo da ih pljujemo...
Boli me kurac šta im je nek idu u emirate. Islamu nije mesto u Evropi.
bole i njih kurac za islam, spašavaju živu glavu...
http://static.rs.n1info.com/Picture/33897/jpeg/Imigranti.jpg
Žene, deca i starci spašavaju gole živote.
A šta misliš, naseliće se u Srbiji? Oće kurac. Kako vas potpaljuje ovaj SNS, samo da se zanimate nekim glupostima, dok oni rade šta hoće. Stidim se što u toliko ljudi u Srbiji naseda na takve gluposti. Inače, ako idu dalje u Evropu, nemam ništa protiv. Evropa je zajedno sa svojom prijateljskom Amerikom napravila sranje dole, sad ni prstom ne mrda da to reši. Kad bi dole upali zajedno Ameri i Rusi, očistili bi i Siriju i Irak od Islamske države za mesec dana. Ali jebi ga... Neka, dok se ne osveste, moraće da se muče bar sa izbeglicama, mada su za njih to muve, a ne ljudi.
Сад видех прилог о емигрантима на Б92. Како иритирају ови што доносе хуманитарну помоћ емигрантима. Па јебем вас ретардиране, будите хумани према свом народу, шта вас заболе за те што нам само загађују ваздух и околину. Још је једна глупача дошла с дететом и каже "да га је довела да се игра децом емигранта". Јепсе, глупачо, ко нормалан пушта децу да се игра са дивљим животињама?!