Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ne znam sto tebe to toliko dotice.hocu reci,nije bas da si direktno ugrozen.
Jesam, u buducnosti. A i zanimljivo mi da pljujem po muslimanima.
Deky retarde
Zanima me hoce li biti rata i kakvo je stanje na granici ?
Hvala
Na granici sranje, rata nece biti u narednih mesec dana poyy
Picin park pocistili, mislim da su ih ugurali u neki kamp gde ciste prostor za bg na vodi, a ceo park preorali, izgleda ok sad
Odoh ja sad da tamo kampujem i kukam kako sam ugrozen. Mozda mi daju neke pare ili izadjem na televizor. Ili mi neka kuravela da krezubo pusenje za dz iz samilosti.
И успут можеш и да организујеш ХЕТЕРО параду. Ако могу они, можеш и ти, брате.
UNHCR: More than 10,000 refugees stranded in Serbia
"We can only say that there are more than 10,000 refugees in Serbia," UNHCR spokeswoman Melita Sunjic was quoted by Reuters as saying from the Serbian-Croatian border.
Polako ih gomilaju kod nas
Turci dobili sve, pare i uskoro bezvizni režim pa koriste gužvu da šibnu što više dok se ne ozvaniči na sastanku ministara EU
Dogovor Erdogan-Merkel "NATO pojas za spasavanje" pred izbore na kojima bi prema anketama dobio 25% max
Isto ko ovaj naš nesposobnjaković što čeka poglavlja i odobrenje MMF za penzije da raspiše izbore
Danas je pao novi rekord u broju imigranta u jednome danu. Nije mi jasno što ih neko ne vodi preko polja u Hrvatsku.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/599496/INCIDENT-Hrvatska-policija-napala-i-psovala-fotoreportere-na-granici-sa-Srbijom
Hrvati tuku i novinare.
Ipak sam se sjebo i ajeroplan je debil i dalje
Predsednik Češke: Migranti će doneti šerijat u našu zemlju, seći će ruke lopovima i prekriti žensku lepotu!
Predsednik Češke Miloš Zeman upozorava da će migranti iz muslimanskih zemalja poštovati šerijatske umesto čeških zakona.
http://goo.gl/ai8atB
Al najjace sto tripuju da nekoga zanima i da je neko otvorio bilo koji link hahahaha ladno su mogli u pvt da se dopisuju
Dabogda ti u kuću naselili 4 imigranta ISISovca.
http://www.pravda.rs/2015/02/20/islamska-drzava-saljemo-pola-miliona-imigranata-u-evropu-dok-ne-stvorimo-haos/
Zanimljiva vest iz februara se delimično ostvaruje.
Al najjace sto tripuju da nekoga zanima i da je neko otvorio bilo koji link hahahaha ladno su mogli u pvt da se dopisuju
Za nekoga, koga ne zanima, nešto si mnogo na ovoj temi?
Twoja riba mije pusxila gowno
Twoja riba mije pusxila gowno
Kako inteletualno
Taman kako ti priliči
Tu sam svaki dan, to ti je kao kad ujutru krenes na posao pa vidis debile vec se namunjili da ih kerovi setaju i normalno svaki dan im opsujes majku glupavu
Dolaze crni majmuni sa goleme krivake da nam prcaju žene i stoku a nama da osecaju glavudze i kurčiće! PA DOKLE BRE!