Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tu sam svaki dan, to ti je kao kad ujutru krenes na posao pa vidis debile vec se namunjili da ih kerovi setaju i normalno svaki dan im opsujes majku glupavu
Molim te nastavi, tvoja retorika me zadivljuje
Mozda si intelektualac ali si nepismen pozz
Za nekoga, koga ne zanima, nešto si mnogo na ovoj temi?
Mozda si intelektualac ali si nepismen pozz
Vidim da učiš polako
Ko kaže da stari pas ne može da nauči nove trikove?
Za nekoga, koga ne zanima, nešto si mnogo na ovoj temi?
Šta za mene? Šta mi ovo upućeš? Boli mene kurac koliko je pseto na temi.
Pa ne bih rekao da ucim, to je davno proslo vreme a i nesam nesto skolovao fakultete. Jedini argument koji si imao je da si intelektualac a onda pokazes kako si nepismen(sto inace nema veze jedno sa drugim) tako da kada se iskombinuje to da si nepismen i imas ista interesovanja kao jedan od top5 imbecila ovojega sajta dolazi se do zakljucka da si potpuno neadekvatan sagovornik ta bilo kakvu smislenu raspravu i da zasluzujes samo povremeno "retardiran si sinovac"
Samo neka streljaju, ja i dalje drzim cas. Xd
Ko ti je kriv kad si ćelavi metalostrugar.
Ne razumeš o čemu mi pišemo i samo se praviš pametan.
Pa ne bih rekao da ucim, to je davno proslo vreme a i nesam nesto skolovao fakultete. Jedini argument koji si imao je da si intelektualac a onda pokazes kako si nepismen(sto inace nema veze jedno sa drugim) tako da kada se iskombinuje to da si nepismen i imas ista interesovanja kao jedan od top5 imbecila ovojega sajta dolazi se do zakljucka da si potpuno neadekvatan sagovornik ta bilo kakvu smislenu raspravu i da zasluzujes samo povremeno "retardiran si sinovac"
Imaš li još nešto da izjaviš ovako ili bar slično?
Kolika ti je plata kazi mi? Radis li u katastru?
Rasni mozes me zvati tesla ili tata tesla kako ti lakse
Ćelavi metalostrugar iz Bachmana ti bolje pristaje.
Izdrkaj pisicu i idi da skracujes razlomke
Ne razumeš o čemu mi pišemo i samo se praviš pametan.
hahahaha kako je glup ovaj rasni imbecil kaže ovo jednom kosovaru
Minvajl ubosni: "Šali se čika deky ti si najpametniji na svetu mili moj ljubi te majka"
Deky zašto imaš dasku umazanu govnima?
Ne mogu da te sastružem, nekad bilo mekano govno sad je čugalj.
Kakvi fazoni fasciniran sam.
Da se više ne raspravljamo sa imbecilima evo jedne zanimljive analize
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/599503/DOLAZI-ZIMA-Ako-Nemacka-zatvori-granice-izbeglice-ce-ostati-nasukane-u-Srbiji
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/599625/Slovenija-Policija-bacila-suzavac-na-izbeglice
Sranje se širi...