SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Pa dirketna veza je da je 2 miliona balija u Turskoj spremno da krene za Evropu. Znači najmanje milion ipo terorista.

2. NISU SVI MUSLIMANI TERORISTI ALI SVI TERORISTI SU MUSLIMANI

3. nije istina
    reci mi definiciju teroriste ili neke uslove da bi nekoga zvao teroristom

4. Terorista je osoba muslimanske veroispovesti koja ima cilj da ubije/osakati što više civila u nekom napadu.

5. A rasnie šta je "osoba muslimanske veroispovesti koja ima cilj da ubije/osakati što više muslimanskih civila u nekom napadu?"

6. Pa to je isto terorista.
    A i pitanje ti je glupo, i oni imaju podelu kao hrišćani.

7. au brate imaš li šta na tim palama osim interneta i televizije, idi lopte šutaj

8. РАСНИ ШТО СИ ПАЉАНИН?

9. Terorista je osoba muslimanske veroispovesti koja ima cilj da ubije/osakati što više civila u nekom napadu.

Hahaha, super. Znači Brejvik je musliman. Piloti koji su bacili bombu na Hirošimu/Nagasaki bili su teroristi i muslimani. Britanci i Ameri koji su sravnili Drezden bili su teroristi muslimanske veroispovesti.

10. Ali, sad vidim svoju grešku... Svi su oni bili hrišćani, a "terorista je osoba muslimanske veroispovesti". Oni, ako su bili hrišćani, nisu mogli biti teroristi. Oprosti, Rasni, malo sam pogrešno pročitao.

11. ШТО ДРЖИШ СТРАНУ НАЦИСТИМА? ШТО НЕ ПРИЧАШ МАЛО О ХОЛОКАУСТУ И НАНКИНГУ ВАЛДЕМАРЕ?

12. Ja se ne slazem sa onim grafikonima, ispade da ima koliko hoces napada koje prave anarhisti/politicki i sekularni ekstremisti. Gde su ti silni anarhisti i idealisti, pa Valdemar okuka sto ih nema, a i meni je krivo...
    Opet sam pisao Pameli Geler da me primi...

13. ROJTER
    S.Arabijski aktivisti i pobornici TOLERACIJE i RAVNOPRAVNOSTI vera i naroda, protivnici ekstremizma i militantnosti, osudjeni na višegodišnje kazne zatvora i zabrane kretanja van zemlje
    http://www.reuters.com/article/2015/10/20/us-saudi-rights-idUSKCN0SE17920151020

Po novom "antiterorističkom" zakonu od pre godinu dana, osudjen profesor i gradjani za svoje stavove iz 2011 i 2013

Kada stanovnici S.A. idu u IS onda su oni mučenici i borci za veru a profesori (pravnog sistema sa Islamskih univerziteta) koji žele mir i toleranciju su teroristi

Zanimljivo kako se uspešno bore protiv terorista
    Verovatno isto kao što nude pomoć Nemačkoj za izbeglice?

14. зашто качиш вијести које немају благе са имигрантима дебилко?

15. Аутобус

зашто качиш вијести које немају благе са имигрантима дебилко?

Zato što je S.Arabija sa Turskom glavni izazivač i osnivač IS i ovog sranja sa migrantima

Scenario izgradjen na izbeglicama i pritisku na EU pao u vodu
    Kako izgleda Erdogan izduvao za pomilovanje kad pukne na izborima
    Erdogan se nadao da će dobiti Nobela za mir!?!?
    Saradnja, podstrekivanje terorističkih grupa i naoružavanje istih u saradnji sa S.Arabijom mu sada visi nad glavom
    Naročito saradnja sa IS

Turska novinska agencija:
    http://en.cihan.com.tr/en/erdogans-obsession-with-the-nobel-peace-prize-1910376.htm

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.