SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Heh, Rusija otvara Kumrovačku školu u Srbiji, nudi na poklon naoružanje ekvivalentno po sili, jače po snazi nego ono koje je NATO doneo u Hrvatsku, izbeglice se gomilaju, finansijska kriza jača, uspešno testirani dalekometni balistički projektili u Siriji sposobni da nose nuklearne bojeve glave male snage (ali u roju ekstremno opasne)

Sve miriše na Kubansku krizu, očekujte svaki dan da dole na Bliskom Istoku neka ruska raketa nehotično aktivira atomsku bombu kućne izrade u blizini naftnih polja.

The night is dark and full of terrors. Winter is coming. Valar morghulis.

2. aj obriši to poslednje transfer je poprilični

3. vidiš da se sprdam s temom jebešga, ne misliš valjda da je to neka stručna analiza :)

4. hehehe nemoj da brises bas je cool

5. Ovo sranje sa imigrantima treba nekako iskoristiti da zajebemo Hrvate.

6. ne nego te tri čizi linije iz serije koje pozadinsku priču skoro ni nemaju, pogotovo ova za noć

7. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/599627/Hrvatski-ministar-tvrdi-Nasi-policajci-nisu-presli-srpsku-granicu

Mi ne možemo da očuvamo granicu nikako. Na jugu ne znamo dokele ide granica, ulaze imigranti, teroristi, madjarska policija baca suzavac na našu teritoruju, sad i ustaše ulaze....

8. pa znam, to i ukazuje na neozbiljnost i sprdnju prethodnog teksta, suptilno

Taj mi se serijal smučio negde na pola treće sezone, jedva sam dočekao da Džon Snou izađe kroz onu kapiju pored džina i to smatram krajem serije. Jes' da je Deneris dobra čka, ali premalo je ima da bi opravdalo celokupno sranje.

9. udara se glavom u predelu čelenke

10. Policajci našli dve napuštene bebe izbeglica

http://www.b92.net/news/pics/2015/10/20/1056822032562629a12b359486452325_v4_big.jpg

Ne mogu i ne želim da verujem da su ih ostavili roditelji
    Verovatno su ih oteli neki mudžosi da lakše predju granice
    Toliko o "Biblijskim egzodusima" i slikanju za CNN sa malom decom

11. I dalje ste glupi pozz

12. Propaganda na nivou.

13. ISTANBUL - U istanbulskim četvrtima Pendik i Bašakšehir u podrumima zgrada otkriveni su militaristički kampovi Islamske države za decu, javljaju turski mediji.

14. Deste vas dva degena

15. Evo jebemo ti kevu. Naizmenično.

16. kako pred rođakom tako prostačke reči pišeš?

17. ajeroplan
    ISTANBUL - U istanbulskim četvrtima Pendik i Bašakšehir u podrumima zgrada otkriveni su militaristički kampovi Islamske države za decu, javljaju turski mediji.

И која је директна веза између ових кампова и имиграната?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.