SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Uskoro cu i ja biti imigrant u SRB.

2. Ja imam državljanstvo za razliku od njih.

3. Dvojno, državljanin sam i Republike Srpske i Srbije. I imam maloletnicku licnu kartu srbijansku.

4. stratimir

Dvojno, državljanin sam i Republike Srpske i Srbije. I imam maloletnicku licnu kartu srbijansku.

Verovatno si mislio na SRPSKU?

5. Pa kazem Srbijanska jer ovu iz Republike Srpske zovem Srpska.

6. I zato što si glupi bosanac.

7. Aj mi sad popuši kurac debilčino.

8. My ancestors didn't come to this country so that immigrants can take it away!!!

9. Добар дан тето, даћете ми једно србијанско двојно држављанство

10. Ja sam veliki srbijanac navijam za zvijezdu

11. ^ ovo nema smisla bez gifa na avataru

12. Cak sam i lazno popisan u Srbiji ja msm.

13. Zašto se ova tema ne zove "Stop imigrantima iz arapskih zemalja, koji žele da nasele našu zemlju i uopšte Evropu, pod izgovorom bekstva od rata, i unište hrišćanstvo i uspostave šerijatski zakon u Evropi, a posebno u Srbiji"?
    Nekako mi, gledajući na dosadašnje postove, ovaj naslov izgleda logično.

14. Да си пажљивије гледао те досадашње постове видио би да су их деведес посто писали два обавјештајца под кодним именима Тупан и Глупан, бем те учена.

15. Jedno vreme sam pažljivo čitao, posle nisam. Sumnju mi je izazvalo toliko dugo trajanje teme, koja realno i nije baš toliko zanimljiva. Zato i ja mislim da je botovski vođena i usmeravana.

16. Mi samo upozoravamo.Što su Ćirilo i Metodije ćirilici to smo mi imigrantima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.