SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Rasni
    Alo ovo mi je najbolja tema u zivotu i vi je pokvarite!

2. Ma znaš šta jebem ti sve da ti jebem degenčino retardirana. Jebem ti majku da ti jebem bolesnu. Tebe treba šutati u tu glavu odvratnu glupu jebem ti sve. Kretenčino glupa dodješ li još jednom na temu o imigrantima naću ti i isprebijati pičko jedna, lomiću ti kosto po kost gmizavče glupi, mučiću te satima.

3. ето једна прељепа пјесма за тебе да се мало смириш
    https://www.youtube.com/watch?v=aWxjyf7OqAs

4. Mejmune odakle si ti čitao sa DW?

Ja sam sa Vaseljenske.

Ово је индикатор да са Расним нема расправе, боље да је сам све измислио..

Аутобусе, прељепост ХД

5. Mrs majmune jedan nerviras me da znam u koju si se rupu zavukao isprebijao bih te.

6. Koliko si glup govori i to da slušaš hrvatsku muziku. Majmune.

7. то су наша браћа, прељепа глазба просто.

8. Mejmune odakle si ti čitao sa DW?
    Ja sam sa Vaseljenske.

Ово је индикатор да са Расним нема расправе, боље да је сам све измислио..

Тај рад Пауне, васељенска превела Меркелин интервју на партиотски начин, дојче веле на издајнички

9. Odsad ću te ignorisati, glupane!

10. е идем сутра за Сарајево, Пале су ми успут, оћеш да се нађемо негдје да ми кажеш уживо оно што си ми написао јуче?

11. Joj pičko dodji povešću ekipu da te ošurimo od batina.

12. а сам не смијеш слинавчићу мали?

13. Siso daj sliku da te tražimo po gradu.

14. Najebo si sine samo reci kad dolaziš.

15. Tućemo te kao da si balija.

16. раснијев тата након што је покушао да разријеши ситуацију
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/01/article-2352292-1A998F04000005DC-668_306x423.jpg

17. Siso glavu ćemo ti slomiti.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.