SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. раснитј након што је схватио да је остао сам и да ће бити јебен жестоко
    http://i.imgur.com/ARMVT6n.jpg

2. Pičko samo dodji usraćemo ti se u život.

3. какве рођаке и екипу измишљаш дечаче кад сви знамо да си нолајфер мртви и немаш ниједног друга, мсм славиш нову годину на вукајлији лол. контам да те и родитељи игноришу, оно фазон дођеш кући из школе за ометене у развоју, кажеш тати и мами добај дан а они мук, пију расол и гледају БН

4. Sine moj samo dodji pa ćeš da vidišmkoliko će ljudi da te tuče. Molićeš nas da prestanemo.

5. Najebo si degeneriku, saznao sam kako izgledaš.

6. Расни је уствари Гојко Сиса, и сви ћете најебати!!!!1

7. stratimir
    Najebo si degeneriku, saznao sam kako izgledaš.

Kako izgledam?

8. расни ме је нашао преко ИП адресе, пребиће ме његови рођаци јооој куку ђећу штаћу

е замисли стварно сутра запуцам на пале и банем малом дебилку на гајбу. контам да би се усро , сјео мами у крило и горко заплакао. Ја бих га само помилкио по глави и рекао: госпођо, требали сте мало више времена проводити с њим, често закључавање у шупу је оставило трага на његову психу

9. Hahahaha ko god rasnina doji kurcem on mu kaze da je celav

10. Nego rasnine jos cekam onu ljutu ekipu da mi izotvaraju glavu metalnim stanglama, secas se kada si mi pretio fb-om sa profila delije vukajlija?

11. ај брате сутра са мном, бојим се сам

12. Gde cemo sami ti i ja brate usro sam se aj zovemo i mog brata od tetke sa nama on ima zeleni pojas u karateu i ima jednu srebrnu medalju u katama na prvenstvu beograda za juniore

13. Ajde pičke ne bojim vas se. Čekam vas da vam polomimo zube.

14. Имам ја четвртог рођака ал смо блиски баш, идемо један другом на славу и кад се коље зимина и то,он тренира џију џицу и може сломити 6 кањижа цријепова шаком. Можда нас то извуче некако. И ето има још једно мјесто у колима, може мој комшија Витомир поћи с нама, не зна да се туче ал има зајебан поглед и има добре скечеве може насмијати противника једним потезом

15. Opa jel to ideš autom?
    E pa ponesi pare za nove gume i stakla siso.

16. Pusti vitomira imam ja komsiju bio u zatvoru sedam dana nije platio kaznu vozio neregistrovan auto. Ekipa mutnija od dunava

17. ауу поведи њега онда, шансе за побједу нам се повећавају а можемо успут да плашимо бабе братее
    расни нисам ја сиротиња ко твоји па да се вуцарам аутобусом (хехе ироније, па мој ник је аутобус). Долазим блиндираним тегет Лендкрузером тако да ти прича о разбијању стакала не пије воду. Иначе број таблица је Е68К256 да твоји рођаци могу да препознају кола

18. Sprem'te se, sprem'te, četeri!
    Duga će zima da bude.
    Svuda oko vas su mudžosi!
    Prljavi, galdni i nervozni.

19. Samo ga probaj ostaviti parkiranog. Sjebaću ti nešto na njemu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.