Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
kao sto i uvek biva, najgore tek sledi
Mogu brat moj, bice fotka
okej
Sta je rekao asad
LOL
Biljana, Vladimir, Stefan i Dajana Pavlović koji su poginuli kod Ralje kada je nato raketa promašila svoj cilj za 500m.
Međunarodni voz BG-Skoplje koji je pogođen kod Grdeličke klisure.
Bomba u Paliću?
Bomba koja je srušila kuću penziora na Paliću?
Zgrada RTS?
Centar Niša
Surdulica
i da ne nabrajam bolnice i ostale nevojne objekte.
Zašto su njihove žrtve vrednije od naših? lol
Ako su naše civilne žrtve rezultat delovanja naše vlade tih godina, onda su ovo žrtve delovanja njihovih vlada.
Докле год НАТО и ЕУ нису почели да једу говна по Југославији и арапским земљама, нисмо имали овакве дегене опасане експлозивом или макар не у овом броју.
Наше жртве су неважне, јер је Милошевић за њих одговоран, а њихове жртве су невине, јер су муслимани терористи. Ахам, не знам у ком то филму, али сигурно ће Европљани гледати репризу.
U svakom slučaju ne treba preterano žaliti narod koji se ne buni protiv naseljavanja muslimana, protiv maltretiranja brojnih naroda i bombardovanja.
To je ona priča narod je dobar a vlast je govno. Svi su govna eto im sad rezolucije o Srebrenici.
Ista ta Francuska podržava umerenu opoziciju u Siriji.
Evo im sad umerene opozicije u Parizu.
Mi u ovom sukobu treba da budemo apsolutno neutralni, samo da ne damo mudžahedinima da prelaze našu granicu.
зар стварно треба водити расправу чије су жртве невиније или шта већ? жртва је жртва и о свима се треба причати, то је била поента
Evo Izijeme tek ga pristavih
http://oi63.tinypic.com/167v05c.jpg
Француска је изградила свој стандард и богатство на крви, зноју и сузама афричких и претежно муслиманских земаља. Тако су разјебали и своју дојучерашњу колонију Либију, којој су дуговали огромне паре за нафту. Није им био добар Гадафи, ето им курац сада, неки Саљафи, који не тргује нафтом већ експлозивом. Само још да почну да дрмају Енглеском која је светско зло бр. 1.
Pa pogledaj smao naše i muslimanske žrtve.
Za njihove žrtve u Srebrenici se donosi rezolucija, a za naše ih boli kurac. Eto im sad tih dobrih muslimana.
Ako jedna OVK nije priznata kod njih kao teroristička organizacija nije ni ovo terorizam. Koja je razlika izmedju zločina OVK i ovih sada u Francuskoj, nas su ubijali samo što smo Srbi, a njih što su Francuzi.
Makaronac, pratim te sa tri ražnjića.
Ako su naše civilne žrtve rezultat delovanja naše vlade tih godina, onda su ovo žrtve delovanja njihovih vlada.
Misliš (ne)delovanja?
http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=116#post_3336638
Francuzi su sa Belgijancima i Švedjanima prema muslimanima bili najtolerantniji u EU
Ali ta religija je takva, masa puta ubrzanje = sila i nikakvo popuštanje i povladjivanje ne dovodi do suživota ili zajedništva.
Nažalost
како причате о томе јако убеђено да ће србију све то заобићи јер је курац и није никоме ништа згрешила? океј ако конташ да су француски цивили то заслужили лол је л' исто то конташ за људе у македонији и босни? у бијељини је пре типа две недеље спречен неки терористички напад
stratimir, ми смо агресори, а муслимани су жртве наше агресије. Да ми њих нисмо напали у БиХ или Хрватској, они би потпуно мирно прихватили све наше Србе и не би им нанели никакво зло, него смо се ми утроповали да они нас хоће да кољу, убијају и протерују. А они то никада не би урадили. Они су добре Бошње и мирни Хрвати. Зато смо ми агресори и наше жртве се не рачунају, јер смо сами криви.
Сребреница и заслужује резолуцију, јер је то једини случај у Европи где су противници муџахедина побили заробљене муџахедине. И сада треба да их оплакујемо, док наше жртве треба да гурамо под тепих. Али ми смо болестан народ, код нас и то може да прође. Као и да им се поклони 5 милиона наших евра ето, тако. Јер смо "уштедели".
Ово у Паризу и није тероризам. То је борба за слободу.
Да, можда у Француској, Белгији и Шведској. А шта су им економски (и војно) урадили у њиховим земљама (Ситија, Либија, Ирак, Авганистан) - то је за хорор филм.
Ne, Srbe će rokati ekstremisti sa Kosova, Novog Pazara i Gornje Maoče. Jer su debilni i mrze nas. Ali ni mi njima nećemo ostati dužni, logično.
Ove naše debile mogu još da obuče i pripreme lažni imigranti poslati specijalno u tu svrhu.
Какви сте дегени сунце вам јебем. Нападе изведе ИД као освета што су их бомбардовали, а ако ико треба да се уништи онда је то управо ИД, у чему се читав свијет слаже. Што нису рекли ово вам је што се разјебали Либију алаху екбер, него ово вам је за Сирију. И притом ће курац извести нападе у Британији или Америци, него пичкетине побију цивиле у земљи са најкилавијом полицијом.
А ово што говорите нек су их побили да и не спомињем, само се болестан ум може радовати убијању недужних цивила.
Пријатељица ми живи ту у близини оних ресторана, изашла синоћ наравно лијепо вече, могла је погинути и она ко ништа. Срећом добро је. И шта она има везе са француском политиком, рођена у Шведској доселила се прије пар година у Париз.
Jesi ti glup?
Niko osim Rusa i Asada ne napada ID. Degenko.