SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Не бунцај јебем ти мајку ретардирану

2. I ta tvoja prijateljica je važnija od ovih 128?

3. Degenko ima snimak kako američki helikopter prati kolonu ID vozila.
    Rusi su za 20 dana uradili više nego ovi za godinu i nešto.

4. ИД је преузела одговорност за нападе у Паризу. Зашто нападају Французе ако их не бомбардују они, зашто не Русе? Зато што циљају најлакшу мету јер су пичке. крај приче

5. Ti si stvarno glup jebeno, malo je reći da si glup, ti si zaostao.
    Amerika finansira ISIS da bi tamo pravili sranja i zajedno sa SA oborili cenu nafte, sa smanjenjem cene nafte opada Ruska ekonomija svaki dan. Americi je cilj da oslabi Evropu i njenu ekonomiju. Zato su napravili ove sankcije Rusiji a sad preko ovih muslimanskih bolesnika oće da naprave haos u Evropi.
    Amerikanci su samo pokrenuli lavinu a ovi debili se sami u to uključuju.

6. Haha pa ja i govorim da su sve zrtve jednake
    U teoriji bar
    U praksi svi vidimo da nisu
    Koliko bi srazmerno trebalo da se bruji o zrtvama na bliskom istoku gde gine na hiljade ljudi dnevno kada se ovoliko bruji o parizanima?
    Ista situacija izmedju izraela i palestine.
    Zamisli da im se ovo desava 70 dana za redom lol
    Ja vam kazem da sve novije ratove mediji osvajaju vise nego oruzje

7. Зашто нападају Французе ако их не бомбардују они, зашто не Русе?

Rusima prošle nedelje ubili 240 ljudi u avionu.

8. Rusi su posebna prica oni na svojoj teritoriji ne jebu zivu silu policija i vojska biji sve redom
    U naseljenim mestima se rpgom puca na kucu gde su teroristi, imaju cecene muslimane priklonjene putinu jednostavno nema toliko mesta teroristima
    A i kgb radi svoj posao kako treba

9. Ви сте морони ако мерите чији је већи. Али свега ми. Па није ти клинац који слуша ЕоДМ бомбардовао гајбу, у то време је врло вероватно срао у гаће и играо се са говнима у песку, као што и раде сва деца. Технички, Французи су тренутно го курац у Европи и не питају се ништа, а тако је већ годинама.
    Мешати политичке одлуке неких морона са власти и погибију 150 људи који нити су икоме ишта згрешили нити су било шта лоше урадили је мало неукусно. Пази, и у Сирији гину невини, гинули су и овде, а гину и тамо. Једино они који потпаљују и започињу сукобе некако преживљавају, то је оно што је тужно у целој причи.

Не будите јебени морони, мислите да се народ пита око спољно политичких питања. Па јебени Свети Саво да је председник Француске, опет би имали идентичну спољну политику.

Јебем вас у уста баш мало. Нису ово они дебили из Шарли Ебдоа који су намерно провоцирали некога. Ово је 150 људи који су отишли на јебени концерт бенда чије чланове боли курац за сукобе, политику и било шта, људе који су отишли на јебену текму, у позориште, људе који су отишли у Мек или заблејали у тржном центру. Шта значи то "убијали су они наше цивиле, ето им сада"? Који курац брате?

А друга ствар, овај напад нису могле да изведу "избеглице". Тачније, "избеглице", ако их има чине велику мањину. Али прилична одговорност лежи и на француској полицији, обавештајним службама и слично.

Pa pogledaj smao naše i muslimanske žrtve.
    Za njihove žrtve u Srebrenici se donosi rezolucija, a za naše ih boli kurac. Eto im sad tih dobrih muslimana.

Ako jedna OVK nije priznata kod njih kao teroristička organizacija nije ni ovo terorizam. Koja je razlika izmedju zločina OVK i ovih sada u Francuskoj, nas su ubijali samo što smo Srbi, a njih što su Francuzi.

Француска игра како јој се каже. Нико од ових 150 људи који су ту изгинули се ту не пита ништа.

како причате о томе јако убеђено да ће србију све то заобићи јер је курац и није никоме ништа згрешила? океј ако конташ да су француски цивили то заслужили лол је л' исто то конташ за људе у македонији и босни? у бијељини је пре типа две недеље спречен неки терористички напад

Па из пар разлога, нити смо се мешали тамо, а нападом на нас не би привукли ни десетину пажње коју привуку нападом на неки од центара моћи и на неку од држава које су истакнуте у политици. Француска и Париз су малтене творци модерног европског друштва и сам напад има и симболичан значај, Швабе су тренутно водећа и најбитнија земља ЕУ, тако да би и напад на њих био напад на Европу. Што се тиче Британаца, вечити лицемери који су већ дуго дуго међу најбитнијим земљама света. Мада некако имам утисак да су могући напади на Француску/Немачку ударац на "Европу", а да би на Британију то више било "упозорење" Америци.
    Ако дође до "верског" рата, нећемо ми имати проблем са ИСИСом, него са екстремистима са Косова, Албаније, Босне. Не кажем да ће нас ишта сада заобићи, само кажем да то готово сигурно неће бити ИСИС. Јебига, ИСИС води свој рат који технички није наша ствар. Имамо ми довољно проблема и мимо њих.

10. Rusima prošle nedelje ubili 240 ljudi u avionu.

Па ето убијају све који се боре против њих. Авион на Синају је био лака мета. Шта није јасно?

11. Ajde ponovo pročitaj šta si napisao. Pitao si što ne napadaju Ruse.

12. Ето реме све фино објаснио. Нема се више шта додати

13. Аутобус
    А ово што говорите нек су их побили да и не спомињем, само се болестан ум може радовати убијању недужних цивила.

+1

Аутобус
    Зато што циљају најлакшу мету јер су пичке. крај приче

Zato što ih u FRA a naročito u PAR ima tipa zilijarda (oni traže kritičnu masu) i indokrinisani su u džamijama taman kao i na B.Istoku
    Tako je svuda gde se osete u većini

14. stratimir
    Ajde ponovo pročitaj šta si napisao. Pitao si što ne napadaju Ruse.

Питао сам што не нападају само Русе ако их само они бомбардују. Што су напали Французе ако их не дирају. не знам јел конташ поенту или ти је циљ само да се препуцаваш

15. Haha pa ja i govorim da su sve zrtve jednake
    U teoriji bar
    U praksi svi vidimo da nisu
    Koliko bi srazmerno trebalo da se bruji o zrtvama na bliskom istoku gde gine na hiljade ljudi dnevno kada se ovoliko bruji o parizanima?

Јесте лицемерно, али јебига, просечном Европљанину је ближи Европљанин него неки лик из Сирије, пре свега јер ти је ово пред вратима, оно је тотално други део света. Ако питаш за извештавање медија. То једноставно тако функционише.

А то да ли је мени криво што гину цивили из Сирије, јесте. Јебига, смрт сваког недужног је технички смрт човечанства. Али то што постоје неке друге жртве, не значи да ми није жао ових жртава.

Тачније, ни ова вест ме неће спречити да јебем ако ми се намести прилика, да издркам ако ми се не намести, нити ће ме натерати да тугујем. Једноставно, у тренутку када је прочиташ шокантна је и свакако захтева пажњу.
    Притом, у Сирији се убиства тренутно дешавају у ратним условима, овде се дешавају као тероризам. А уопште је глупо залазити у то ко је започео рат и зашто. То је јебено очигледно и о томе не треба причати. Само што не испаштају ти који су изазвали срање и вештачки га одржавали, него испашта клинац који је хтео да оде на јебени концерт, капираш?

Лично, знам четири наше особе које су тренутно у Паризу, мастер уписали тамо. Исто тако је шокирајуће да су они могли да буду на том концерту/утакмици/у том позоришту. А ту се онда не ради о Французима него о људима које познајем лично.

16. I ovako nesto ce biti opet u francuskoj. Bio Carli i nista. I posle ovoga ce da bude isto nista. A svabe istrkaljisale nekog iz CG sa oruzjem i eksplozivom sto je isao za pariz prosle nedelje, a francuzi nisu nasli nista, nesposobnjakovici.

17. Oni trebaju skroz da promene pristup problemu terorizma.

18. jasno
    žao je meni žrtava ali da su me duboko pogodili ili omele u nečemu nisu, gine se svaki dan svuda u svetu
    krivac je njihova država i toeto
    ISISa se svet može rešiti dok si reko keks
    samo što nato neće sa rusima/rusi neće sa nato-om jer bože moj ko bi profitirao od toga da se sve to završi sutra

19. torazulu
    Državna politika FRA je "egalite liberte fraternite"
    Oni izbegavaju sukobe sa njima i to im se nažalost sveti
    Prošle godine je bio neki sukob policije sa militantnim islamistima u nekom departmanu baš dok sam bio tamo
    Samo par desnih Le Pen tipa novina su to objavile
    Ostali ...jok
    O čemu se ne priča i ne postoji
    Orland je sad na većoj muci šta da kaže da ne uvredi slučajno nekoga nego da prizna da je policija glupava
    Francuzi su okupirani a da to i ne shvataju
    Zato je u porastu Nacionalni Front a posle ovog će tek biti
    Nažalost

20. kakav argumentovan okršaj vrsnih znalaca na pitanje isis i terorizam uopšte

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.