SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Reme, to mi je čudno, jbt, da izvlače sa mesta jednog po jednog i (vrv) ceremonijalno ubijaju, kao na snimcima, da klekne, oni nešto kenjaju malo, i ubiju ga, jbg, usereš se na početku, al nije li logično da pokušaš da pobegneš/ubiješ ti njih/javiš pandurima da su svejedno gotovi, a ne da čekaš, fazon "nisam na redu još pola sata, opušteno odoh na vops".

Па логично је, али човек је давно напустио уређење чопора где сви кидишу да би чопор опстао, а не појединац. Уместо тога, човек је постао високоинтелигентна пичка која гине јер се нада да неће баш њега. Заправо га та нада и скења.
    У Аушвицу се дешавало да побију 20000 дневно, шта мислиш, да је цео логор подивљао у једном тренутку, да не би пробили логор? Би, али би преживеле фазон две трећине, а нико није хтео да скупи муда и ризикује да буде у оној једној трећини.
    Од милион и по људи у Аушвицу је бекство покушало мање од сома људи, а рецимо око пола од тога је и успело да збрише.
    Хоћу да кажем да у таквим ситуацијама, људи се следе и радије бирају да се надају да ће их неко спасити него да пробају нешто да ураде.

Ови су већину у отварању ватре побили, али доста су их и једног по једног.

2. Da se napad desio u Berlinu nastalo bi veliko sranje, a ovako će biti žalost, je suis koncert i to je to.

3. Какави курчеви имигранти? Стара је то муслиманско-шиптарска тактика. Сетим се само Призрена, мајку им јебем крваву. Ми у град, а пред нама жене и деца, дословно поређани у ЗИД и иду напред. А иза њих - храбри УЧК муслимански терористи обучени у цивилну одећу. Кад ми окренемо леђа, ови скину цивилке, а испод маскирне униформе, па оспу по нама из свега што имају. Ми се вратимо назад, а мамојеби опет у цивилке, па опет иза жена и деце, као - то су избеглице. Где да пуцаш на цивиле? Иста прича је била и са џамијама - није прошао дан да нам некога нису "скинули" педери са минарета. Кад уђемо у џамије - хоџа једе говна о људским правима, о светињи, о Алаху. Ми га оставимо. Чим окренемо леђа, једног колегу у плавом (а после и у зеленом) спакујемо у кесу и пошаљемо његовој жени и деци да га сахране. Док нам није докурчило. А кад је докурчило од "имиграната" и "цивила", другачија се песма певала. Није баш била Марсељеза, пре је била "Митраљеза. Е, после је мало радио Хаг, али нису више јели говна са цивилима као живим штитом и џамијама као снајпрегнездима.

4. Napadači iz Pariza bili su članovi terorističke ćelije koja je došla iz Sirije, piše "Bi-Bi-Si".

Potvrda da su napadači imigranti.

5. Potvrda da su napadači imigranti.

Јесте, зли Руси их протерали са вековних огњишта. Па данас је била вест да је од двојице један Сиријац, а други Француз.

6. Zgrada RTS?

Eo baš zbog ovog treba da budeomo saosećajni oni nam učinili uslugu a ti tako lolo

7. alo furkane ne zajebavaj haha

8. NEGO AJMO U ODABRANE KAD JE OPET AKTUELNO NIE ŠTO JE MOJ LOLO
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/710807

9. Jeste, al taj logor ne bi daleko dogurao, čak i da se oslobode, ostaće upražnjena mesta za neke nove logoraše + oni u nepoznatoj u protivničkoj teritoriji, gde švabo oće dubije.

A u Bakalanu ili kako već, bilo gde da odeš drugde - živ si, samo odatle da se skloniš.

Pazi, svi smo mi koristili "neće mene valjda", s tim što je to bilo "ne stiže do M ako krene redom da pita", ili "stojim na srednjim vratima neće baš tu ući kontrola". Ovo je drugo, a 2 random lika koji nemaju pojma ni o čemu, sem o tome da su mrtvi svakako kako god da se okrene situacija, mogu da se srede sa mrtvih jednocifreni broj ljudi.

Da ne ispadne da pričam "jesu majmuni što su ubijeni što su pičke uplašili se retarda sa kalašima", ali tako nekako ispadne.

10. Uhapšena neka 2 lika kao povezana sa ovim.

11. Grčki ministar unutrašnjih poslova Nikos Toskas izdao je sopštenje u kojem navodi da je jedan od napadača iz Pariza, kod kojeg je pronađen sirijski pasoš, ušao u Grčku preko ostrva Leros u oktobru, prenosi AP.

http://goo.gl/RHetqM

12. "Blagoslovljev masakr"

Haha sad sam sve čuo.Ovi bosančerosi su najgori jebote

13. direct
    ma miroljubiva neka religija

14. prestrasne stvari se desavaju i sto je najgore nema znakova da ce se prestati ovakva sranja

15. Haha sad sam sve čuo.Ovi bosančerosi su najgori jebote

Срби су још гори од њих - ми им поклањамо 5 милиона евра да пишу ове глупости, уместо да ово наше српско говно од премијера обесимо за јаја, а паре дамо нашим болницама, вртићима и школама.

16. Eto ga, ušao je kao imigrant.
    Napušite se kurca hejteri, još u septembru sam rekao da će ovo biti ovako!

17. Verovatno je dobio besplatan burek u BGu, a možda i nešto para od fensi pomagača.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.