Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
divljaci hoce da civilizovan svet je u kanalu kao sto su oni u kanalu to je i srzh razloga ocvakvih napada,ljubomorni su na civilizovan svet jer zivi dobro,hoce da svi dele isti kanal ko oni
Ja da sam terorista koji je došao da pokolje ljude u Parizu, u akciju bih neizostavno nosio svoj pasoš. Pasoš je must have u takvim situacijama. Kao:
- Ahmede, jesi poneo sve?
- Jesam, Hasane.
- A nisi zaboravio da poneseš detonator?
- Nisam, kako to da zaboravim.
- A koliko si okvira poneo? Da se kladim da nisi poneo sve!
- Jesam, Allaha mi, svih deset sam poneo!
- A bombe, pištolj, handžar, krivu sablju, plastični eksploziv i Kuran, sve si to, pretpostavljam, poneo?
- Naravno, Hasane.
- A i pasoš si, naravno, poneo?
- Auhhhh... pasoš... šejtana mu... pasoš sam zaboravio!
- Mrš natrag, pseto! Mrš natrag po pasoš! Koji si ti ajvan, prorok te ubio! Braćo, odlažemo akciju, ova budala zaboravila da ponese pasoš...
Naravno, pasoš...
Upravo to.
I baš su ga Grci registrovali, a poznato je koliko im šišti jaje da registruju imigrante. Da se Vučić javio, pa i da poverujem.
Brzo će valjda pokazati zašto je bilo bitno da bude Sirijac, sumnjam da će proći više od mesec dana.
БОНБА БОНБА МАЛА БОНБА
https://www.youtube.com/watch?v=MyHkaiNn2Fw
Б О Н Б А
О
Н
Б
А
Da je ovo kod nas, verovatno bi njih stotinak umrlo prirodnom smrću.
е да имамо ми срби неку терорисичку организацију ал не ове пичкинске што рокају невину децу итд, него неку као службу да рока непријатеље српског народа, па кад поставимо бонбу тачију у авијон, мало пре детонације да крене да грува рефрен
КАДА ЕКСПЛОДИРА
ОД МОЈИХ ДОДИРА
БОНБА БОНБА МАЛА БОНБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111
И ДЕ МО!!!
Meni se čini da je u pitanju nešto kao: zašto je bilo bitno da Bin Laden bude u Avganistanu? Čitam Vikiliks, Oland proglašava rat i zaobilazno se poziva na tačku 5. ugovora NATO, po kome su, ako je jedna zemlja NATO-a napadnuta, sve su dužne da odgovore. Možda je u pitanju kopnena invazija na delove Sirije pod ID-om? U tom slučaju, bojim se da i Rusi moraju ubaciti kopnene trupe na delove pod Asadom. Ovo sve izgleda uznemirujuće.
A možda se samo javnost huška protiv izbeglica, čime se Evropa čini nestabilnijom, pada Merkelova, svi se međusobno svađaju itd.
http://giphy.com/gifs/russia-france-isis-3o85xH3Se9dX6eZSb6
Dobar je.
Mene mnogo više uznemirava što postoji mogućnost da je Rasni bio u pravu kada je po ovoj temi najavljivao potencijalno sranje zbog ovolikog broja emigranata.
LEBAC TI JEBEM KRVAVI, RASNI PROROK!!!
Hahahaha
Islamski džihad izjavio iskreno saučešće narodu Francuske.... dakle
LOL
O
L
Haha za par godina eto Rasnila u Oko magazinu u svojstvu geopolitičkog konsultanata
Valdemare, mislim da će biti ijedno i drugo, kopnena invazija + huškanje protiv imigranata, mislim da će, ako se ispostavi da su neki od napadača došli u ovom izbegličkom talasu, granice EU da se zapečate skroz za imigrante s Bliskog Istoka.
Inače, nisam pobornik one priče da su zli Amerikanci krivi za sve, ali obratite pažnju kome najviše odgovara ovo što se dešava, razorena Sirija, uletanje Nato trupa na teritorije ID, gomila neregistrovanih ozbeglica u Evropi, destabilizovana EU.
Plašim se da se ne ispostavi jednog dana da je sve od starta kuvala Saudijska Arabija i njihova mama SAD
Све ће се завршити врло једноставно:
1. Инвазија НАТО фашиста на арапски свет у Африци и Блиском истоку
2. Поновно успостављање колонијалних управа у Африци и БИ
3. Поновна окупација Африке и БИ у циљу "поновне изградње"
4. ММФ даје кредит Африци и БИ за развој у замену за бесплатне сировине
5. Депортација свих миграната који нису корисни Четвртом рајху (перачи, носачи, копачи)
И ми спадамо у ту категорију. Ми му дођемо само као мала база за депортацију тамо-`вамо.
Ne bih rekao da Americi odgovara razjebana i razjedinjena Evropa, zato što im je potreban jak saveznik protiv Rusije. Takva Evropa bi najviše odgovarala Rusima, zato što bi onda oni mogli da ulete i naprave opet sebi manevarski prostor koji su izgubili raspadom SSSR-a, da privuku neke zemlje na svoju stranu, a protiv Amerike i Nemačke, i naravno, prestale bi evropske sankcije protiv njih. Da se dešava raspad EU, Rusi bi samo stajali sa strane, trljali ruke i govorili harašo, harašo, čekajući svoj trenutak.
Granjka, mislim da preteruješ. Možda invazija na Siriju, ali malo verovatno i to, jer onda će i Rusi da pošalju Asadu vojsku, i onda ko zna šta može da se desi.
Ja kad sam pisao da islam nije za Evropu već za neku pećinu u pustinji gde se jebu koze i da ne treba puštati imigrante jer su teroristi svi ste srali jadan nedužan narod izgiboše na putu do boljeg života daj kupuj im bureke i srce za imigrantsku decu.
LEBAC TI JEBEM KRVAVI, RASNI PROROK!!!
Ne možeš ti ovde doći kao imigrant i tek tako napraviti takvu obimnu i koordiniranu akciju. Ako su i bili imigranti, poslužili su samo kao oruđe, a mozak operacije je u Francuskoj. Osim toga, kakve veze ima sa izbeglicama, mogli su teroristi, ako su hteli, da uđu u Francusku i s lažnim pasošima, ili da se prokrijumčare preko granice...
A šta ako čitaju moje postove i dobijaju ideje???
RASNI: Ograda je spas
Geopolitički konsultant Stratimir Rasni podsetio je tokom svog gostovanja u magazinu OKO da se on od početka imigrantske krize zalagao za podizanje ograde i da se napadi u Parizu, u kojem je poginulo 150 i ranjeno preko 250 ljudi, u tom slučaju ne bi ni dogodili. Gospodin Rasni rezignirano je naglasio da predsednik Francuske Fransoa Oland nije želeo da posluša njegov besplatan savet povodom podizanja ograda i zbog toga ga navodi kao najvećeg krivca za tragediju u Parizu.
- Žalosno je što gospodin Oland nije želeo da na pravilan način shvati moju poruku. Mesecima sam preko sajta Vukajlija objašnjavao ljudima do čega će dovesti nekontrolisani priliv imigranata sa Bliskog istoka preko Turske, Grčke i dalje preko Balkanskog poluostrva. U početku mi niko nije verovao, a mnogi su me nazivai ludim. U toj kampanji napada na moju malenkost prednjačio je izvesni globalista Autobus, kao i Kosovar Pseto. Podršku mi je pružio samo zaposleni u državonj služni Granjka, ali su naša dva glasa bila nečujna u početku, tokom kakofonije prozivki i nerazumevanja - podsetio je Stratimir Rasni na same početke svoje borbe za istinu.
Međutim, vremenom se situacija menjala. Stratimir Rasni ističe da je bilo i neutralnih glasova poput budućeg banderaša Remea i obrenovačkog gljivara Valdemara zvanog Limeni koji nisu pomogli njegovoj borbi, već su je šta više i otežavali. Ipak, Rasni se nije predavao u svojoj borbi.
- Danima sam izveštavao o prilivu imigranata i apelovao na aktuelnu vlast oličenu u Njegovom visočanstvu Aleksandru Vučiću Debeloustom Prvom da ozbiljno shvati bezbednosne pretnje koje se mogu pojaviti u Srbiji. Međutim, nije bilo pravog odjeka, a država je nastavila da prima imigrante. Naše bezbednosne službe prikrivale su podatke o brOju imigranata koji su napustili Srbiju, pa nikad nismo saznali koliko je njih ostalo u Srbiji. Po mojim informacijama sa dobro obaveštenih foruma, veliki broj izbeglica ostao je kod nas kako bi ispunili svoj životni san i radili kod privatnika za 20.000 hiljada neprijavljeni i bez godišnjih odmora u smenama od po 12 sati. Iako ovo deluje nerealno na prvi pogled, oni bi se na taj način infiltrirali kod nas i u svojstvu spavača bili spremni da dignu bunu protiv dahija i vlasti SNS-a - ističe Rasni.
Iako situacija posle Pariza ne deluje ni malo ružičasto, Stratimir Rasni ističe da se ta boja može vratiti redovnim gledanjem Farme, kao i da će Parovi biti ključni za smirivanje tenzija.
- Moj savet vlastima u Srbiji je da se hitno preuzmu koraci u predupređivanju potencijalnog haosa. Smatram da je rešenje u aktiviranju tajnog protokola BIA, predviđenog za ovakve situacije, pod nazivom ''Rijaliti za miran san'' kojim bi se stanovništvo usmerilo ka intelektualno sadržajnijim emisijama u kojima bi likovni umetnici (ko je rekao Kristijan Golubović), kao i brojni muzički umetnici doneli građanima preko potrebni predah od meteorskih reformi lidera u regionu, kao i od situacije sa imigrantima - zaključio je geopolitički konsultant Stratimir Rasni.