SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Iz ovoga slede 2 scenarija samo zavisi u kojim će stepenima biti izraženi:
    1. Kreće velika akcija protiv islamskih ekstremista gde ovi polude i naprave još mnogo terorističkih napada i dodje do neke vrste krstaškog rata. Mi sa novim naoružanjem jebemo majku balijama i šiptarima. Kosovo i Republika Srpska su ponovo naši.

2. Pičke zatvore granice i ustaše izgrade ogradu, imigranti i dalje ulaze preko Grčke a gomilaju se u Srbiji i Makedoniji.

2. Ne možeš ti ovde doći kao imigrant i tek tako napraviti takvu obimnu i koordiniranu akciju. Ako su i bili imigranti, poslužili su samo kao oruđe, a mozak operacije je u Francuskoj. Osim toga, kakve veze ima sa izbeglicama, mogli su teroristi, ako su hteli, da uđu u Francusku i s lažnim pasošima, ili da se prokrijumčare preko granice...

Pa nisi me valjda ozbiljno shvatio Valdemare jebem mu glivu ludaru.

3. Greota da ostane na dnu prethodne strane.

Haha za par godina eto Rasnila u Oko magazinu u svojstvu geopolitičkog konsultanata

RASNI: Ograda je spas

Geopolitički konsultant Stratimir Rasni podsetio je tokom svog gostovanja u magazinu OKO da se on od početka imigrantske krize zalagao za podizanje ograde i da se napadi u Parizu, u kojem je poginulo 150 i ranjeno preko 250 ljudi, u tom slučaju ne bi ni dogodili. Gospodin Rasni rezignirano je naglasio da predsednik Francuske Fransoa Oland nije želeo da posluša njegov besplatan savet povodom podizanja ograda i zbog toga ga navodi kao najvećeg krivca za tragediju u Parizu.
    - Žalosno je što gospodin Oland nije želeo da na pravilan način shvati moju poruku. Mesecima sam preko sajta Vukajlija objašnjavao ljudima do čega će dovesti nekontrolisani priliv imigranata sa Bliskog istoka preko Turske, Grčke i dalje preko Balkanskog poluostrva. U početku mi niko nije verovao, a mnogi su me nazivai ludim. U toj kampanji napada na moju malenkost prednjačio je izvesni globalista Autobus, kao i Kosovar Pseto. Podršku mi je pružio samo zaposleni u državonj služni Granjka, ali su naša dva glasa bila nečujna u početku, tokom kakofonije prozivki i nerazumevanja - podsetio je Stratimir Rasni na same početke svoje borbe za istinu.
    Međutim, vremenom se situacija menjala. Stratimir Rasni ističe da je bilo i neutralnih glasova poput budućeg banderaša Remea i obrenovačkog gljivara Valdemara zvanog Limeni koji nisu pomogli njegovoj borbi, već su je šta više i otežavali. Ipak, Rasni se nije predavao u svojoj borbi.
    - Danima sam izveštavao o prilivu imigranata i apelovao na aktuelnu vlast oličenu u Njegovom visočanstvu Aleksandru Vučiću Debeloustom Prvom da ozbiljno shvati bezbednosne pretnje koje se mogu pojaviti u Srbiji. Međutim, nije bilo pravog odjeka, a država je nastavila da prima imigrante. Naše bezbednosne službe prikrivale su podatke o brOju imigranata koji su napustili Srbiju, pa nikad nismo saznali koliko je njih ostalo u Srbiji. Po mojim informacijama sa dobro obaveštenih foruma, veliki broj izbeglica ostao je kod nas kako bi ispunili svoj životni san i radili kod privatnika za 20.000 hiljada neprijavljeni i bez godišnjih odmora u smenama od po 12 sati. Iako ovo deluje nerealno na prvi pogled, oni bi se na taj način infiltrirali kod nas i u svojstvu spavača bili spremni da dignu bunu protiv dahija i vlasti SNS-a - ističe Rasni.
    Iako situacija posle Pariza ne deluje ni malo ružičasto, Stratimir Rasni ističe da se ta boja može vratiti redovnim gledanjem Farme, kao i da će Parovi biti ključni za smirivanje tenzija.
    - Moj savet vlastima u Srbiji je da se hitno preuzmu koraci u predupređivanju potencijalnog haosa. Smatram da je rešenje u aktiviranju tajnog protokola BIA, predviđenog za ovakve situacije, pod nazivom ''Rijaliti za miran san'' kojim bi se stanovništvo usmerilo ka intelektualno sadržajnijim emisijama u kojima bi likovni umetnici (ko je rekao Kristijan Golubović), kao i brojni muzički umetnici doneli građanima preko potrebni predah od meteorskih reformi lidera u regionu, kao i od situacije sa imigrantima - zaključio je geopolitički konsultant Stratimir Rasni.

4. Hahaahah gonzo kako te nije mrzelo?

5. Al dobro i mene nije mrzelo da ispišem 150 strana o imigrantima.

6. Pa nisi me valjda ozbiljno shvatio Valdemare jebem mu glivu ludaru.

Ima mnogo ljudi koji za ovo sve krive izbeglice i predstavljaju kao posledicu sranja s njima. Samo sam hteo da kažem da mislim da je stvar malo komplikovanija.

7. Oland proglašava rat i zaobilazno se poziva na tačku 5. ugovora NATO, po kome su, ako je jedna zemlja NATO-a napadnuta, sve su dužne da odgovore. Možda je u pitanju kopnena invazija na delove Sirije pod ID-om? U tom slučaju, bojim se da i Rusi moraju ubaciti kopnene trupe na delove pod Asadom. Ovo sve izgleda uznemirujuće.

Upravo sam ovako tumačio, mada je moguće i to što kažeš, da jednostavno stvaraju mržnju prema imigrantima, ali mi je prvi ishod logičniji. E, ako bude tako, onda će biti dole i dodirnih područja i nedozvoljenih letova preko branjene teritorije i jedno slučajno sranje i onda jebi ga baš.

8. Da se stvara mržnja prema imigrantima samo bi se u medijima potenciralo ono što stvarno rade. Na primer silovanje devojčice od 14 godina u Švedskoj.

9. A šta ako su Rusi planski napali kako bi ovi uzvratili negde u Evropi, jer znaju da na njih ne smeju, i tako destabilizuju zapadnu Evropu, sruše Merkelovu i šišti im jaje?

https://pbs.twimg.com/profile_images/3149922290/3cb923a4c00aebb4f08a60deab467838.jpeg

10. I drugo, šta ako ovo sve ubrza primenu sporazuma i obradu zahteva za azil, pa nam ih brže bolje vrate i onda izazovu opet sranje na Balkanu, jer Balkan jbg.

11. Ima mnogo ljudi koji za ovo sve krive izbeglice i predstavljaju kao posledicu sranja s njima. Samo sam hteo da kažem da mislim da je stvar malo komplikovanija.

Naravno da je stvar mnogo komplikovanija Valdemare. Moj post je bio samo gola zajebancija na račun višemesečnog Rasnijevog pisanija na ovoj temi.

12. Само кењате, те Руси намештају Америма, те Амери Рујама. Шта курац, Кинези намештају сукоб Америма и Рујама и за две године има да се испишају по свима. Навикавајте се да једете штапићима.

13. Sad ono "doći će žuti ljudi sa istoka i piće vodu s morave" dobija sasvim drugo značenje, dakle toma pravi sve ove zvrčke da bi kina bila najveća sila i ulagala u klanice kod nas. Au, insepšn!

14. Навикавајте се да једете штапићима.

http://dobarzivot.net/wp-content/uploads/tanjur-eps.jpg

15. Mozda je zapravo sve Indija zakuvala.

16. onda samo malo karija odozgo :)

17. A možda su samo lude balije roknule 130 ljudi jer su bolesnici i mozgovi su im isprani kuranom?

18. onda samo malo karija odozgo :)

Imaš li sramote neverniče, zar na ražnjiće kari lololo

http://bhbasket.ba/wp-content/uploads/2015/03/svetislav-pesic.jpg

19. Moze biti. Uzmi u obzir da je glupe i isprane ljude lakse manipulisati.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.