SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Од почетка читања ове реченице па до њеног завршетка, имигранти су коштали прихватни центар у Прешеву 1.2 еура.

2. Капирате ови људи, имигранти, они беже од рата, беже од Исламске државе и свега тога... Беже, типа као наши деведесетих. И сада ви узмете и нападате их исто толико стереотипно и бедно као што су нас деведесетих на западу. Мени је то само закључак да нас треба јебати и даље када ништа никако не научимо... Значи ти људи нису терористи, ако и има терориста то су наше старе комшије које су ту негде по брдима у Прешеву и Босни, нема их међу имигрантима, једино их има, ако их има тамо где одавно има муслиманског становништва, јер је идеја радикалног исламизма много прихватљивија људима који су далеко од истог па не виде све ужасе које он са собом носи. Исламски радикализам је близак онима који су одбачени и дискриминисани у ,,новом свету'' (Западу) у који су их очеви или дедови одвели бежећи од беде и или рата у својим земљама (за које су опет заслужне те исте западне силе, тј. њихове владајуће класе). Исламски радикализам је нешто најприхватљивије баш тим младим људима који се осећају као људи другог реда у западним центрима моћи. Излаз проналазе у радикалним покретима блиским њиховом пореклу, па зато завршавају у Исламској Држави.
    Решење никако не може да буде строжија контрола, Интерпол Биа, Ција и остала гоцна, јер су управо те структуре (ЦИЈА) и направиле Осаму, талибане и на крају крајева и Исламску Државу. Па сетите се ко их је подржавао до пре годину дана у Сирији у борби против Асада и ко их је подржавао у борби против Гадафија (у Либији где и сада бесне племенски сукоби).
    Тако да не будите глупи и наивни, имигранти су бедни и потлачени људи, који су у овом дељењу судбоносних карата у овом неправедном капиталистичком систему добили двојке и тројке. Бедни су баш као и ми и наша и њихова несрећа се мере само у нивоума несрећности... Нису криви имигранти за ваше плате, него Вучић. Капитализам је такав систем, оружије мора да се продаје, јер они који поседују моћ поседују и оружије, да би се оружије продавало мора да има рата, а где има рата има и несрећних бедних и гладних, који од истог беже. Морао сам све ово да напишем, јер видим да је у току нека сулуда теорија завере где су сви у неком огромном трипу да је све део плана исламизације Европе, а нема никаквог плана, већ само избије рат у земљи где има Муслимана и они побегну тамо где је мир, тј. у земље где је претежно немуслиманско становништво, а тај рат им наместе исте те земље што се после жале на исламизацију Европе.

3. Jesi sam israo ili si prepisao kao transfer blama?

4. pravo pitanje je kako zabosti neku kintu od njih, ajmo predlozi

5. Поента свега је да смо сви могли и да ћемо сви моћи ускоро лагано да будемо на њиховом месту и да зато нема смисла гледати на њих као на неки државни проблем, већ као на проблем неке браће, па бисмо могли да им озађемо кад год у сусрет. Јер сигурно да вам је већи брат неки Сиријац кога су опљачкали, него неки Вучић и Дачић који вас пљачкају. Њега су мало очигледније опљачкали, али је поента да смо ми сви опљачкани и да је много глупо и бесмислено да се ми бедни, опљачкани и потлачени јебемо међу собом...

6. Брт ми смо тлачени 500 година од стране турака, код њих запуца десет будала и крену дасе деру алаху агбар и ето шедто милиона гована у европи

7. Армине право питање си поставио.

Како зарадити на имингрантима питам ја вас сада?

8. Još jednom znači:
    Од почетка читања ове реченице па до њеног завршетка, имигранти су коштали прихватни центар у Прешеву 1.2 еура.

9. Slepi otwori trafiku pored brt

10. Реално можемо увек да их пљачкамо и шутирамо патикама у једњак :)

Али фора је да их софистицирано преваримо

11. Друже, живиш у заблуди.Ја мислим да овде нико не говори о томе зашто су они овде, да ли беже од рата или су дошли као део плана о исламизацији Европе.Срби нису неразумна стока, њих у граду нико не дира, нико их не малтретира, чак им се даје помоћ у виду основних животних средстава, али не да би остали већ да би им се помогло да овде преживе и оду тамо где су се запутили.Дао си поређење када су наши бежали на запад када је овде беснео рат, а ниси знао да даш поређење када су наши били приморани да ОДУ са Косова и Метохије, приморани од истих оних јадних и мучених шиптара које су 20 година раније помогли и прихватили за комшије?!Онда зид на Мађарској граници?Зар управо та Европа која служи Британији и Америци није ово направила?Зар управо они нису кривци за све ово?Нека иду код њих.Наши људи немају где да раде, наши људи немају шта да једу, наше породице у просеку броје 3,3 члана, просечна плата нам је 20000 и шта ми да радимо са преко 50.000 имиграната?Идемо даље, сваки од њих дневно добије 10€ дневно од државе Србије, простом рачуницом закључујемо да држава даје пола милке евра дневно на имигранте, а твојим родитељима смањују плату за 15%, њиховим родитељима пензије за исто толико, струја је поскупела за 12%, потрошачка корпа је из дана у дан све скупља, а јавни дуг расте за 90€ у секунди!Говори се о центру за имигранте, 400000 имиграната на југу Србије где је и без њих пуно муслимана који нису Срби него само у њој живе.(Немам ништа против муслимана Срба)И немој мислити да ово као и било шта друго у свету није испланирано, ми смо играчке, што пре то схватиш и што пре скупиш петљу да кренеш против тога биће ми драже.Никога нисам желео да увредим нити да понизим, надам се да сам ти отворио очи

12. Šomara kopira statuse, Pazte ovaj poslednji kopirao od lika koji ne udara razmak posle tačke, a prvi udara. I kadsi stigo za 5 min da otkucaš. Nemoj statuse kopirati plz.

13. http://www.dodaj.rs/f/2D/RJ/3fJCxFye/118632644930732975234748.jpg
    Jebem mu onog njegovog boga izmišljenog. Stoka najgore vrste. Šta radi sa posterom sv Save?

14. треба да им крадемо патике кад се изују за молитву па да им их после продајемо по симболичној цени од 10е

15. Hahaha Rasni al ti se pokenjo po imenjaku LOOOOOOl

16. Trafike i brze hrane se ubijaju od kinte, onaj kafic kuset bese li isto sabija opasnu kintu, a odmah pored meridijan i balkanbet, vidim sve vise njih ulazi, mozda da pocnem dojave da im prodajem jhahaha

17. Брт ако их третира као говна турска, грчка, македонија, хунгарија, енглеска зашто ми да их гостимо мазимо и зовемо мали слатки напаћени имигрантићи? Једноставно треба и ми да дигнемо зид и нек се коте и сабирају у некој другој држави.

Није њима лако, али богами није ни нама. Зато лепо нек купе прње и пале, или нел остану да раде. Да блеје и једу и кваре пеомет курвама у пицином парку - то не може

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.