SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Huper poster svetog save koristi kao otirač prilikom molitve.

2. стварно брате нема ни један хаустор у околини парка да је слободан морао сам у колима да јебем а блатњаве јој ноге биле па још 500 кинти за прање

3. Truleks Krpa
    Šomara kopira statuse, Pazte ovaj poslednji kopirao od lika koji ne udara razmak posle tačke, a prvi udara. I kadsi stigo za 5 min da otkucaš. Nemoj statuse kopirati plz.

какав доајен детективског посла, па не ЛОЛЧИНА

4. А ШТА ниси ти ово писао????????

5. Ja bi ih puštaju u Srbiju pod uslovom da na ulasku potpišu da se odriču islama i da je islam potpuna glupost.

6. Мрзим кад ми пост има поенту баш али заврши у дну стране као сироче неко :(

7. Ja bi ih puštaju u Srbiju pod uslovom da na ulasku potpišu da se odriču islama i da je islam potpuna glupost.

хахахахаххахах која глупост па сви би ти потписали заболе их курац баш питање је шта ће ти тај папир после да покажеш њивовим ортацима из краја па да их зајебавају?

8. rasni jel dolazis da studiras u bg

9. Ja bi ih puštaju u Srbiju pod uslovom da na ulasku potpišu da se odriču islama i da je islam potpuna glupost.

I ja bi tebe u srbiju pustio ali da se odrekneš bureka i da je ''burek je samo sa mesom'' potpuna glupost.

10. http://senzacensura.eu/2015/08/17/catania-15enne-bruciato-vivo-da-immigrati-massacrato-perche-cristiano/
    Pošto samo aj znam italijanski ovde govori se o pakistancima koji su pratili jednom momka od 15 godina a kasnije su počeli i da ga tuku jer je nosio krst oko vrata. Na kraju su ga polili benzinom i zapalili.

11. Pošto samo aj znam italijanski ovde

12. армин брат одма сконто, легенда неа шта

13. расни од страних језика зна италијански и помало српски

14. Došlo je do permutacije. Prevod za metalostrugare: ZAMENIO SAM MESTA SLOVIMA J I A BRT

15. у "ај" нема слово "и" монголоиду

16. aj znam italijanski

Po ovome se vidi da znaš i engleski i srpski i italijanski

17. КАКВА ЛИНГВИСТИЧКА РАСПРАВА.

НО ВРСТИМО СЕ НА ТЕМУ КАКО УЗИМАТИ ПАРЕ АЗИЛАНТИМА

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.