SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Bolje se pitaj: zašto se većina ratova danas vodi na teritorijama naseljenim muslimanskim stanovništvom?

Ja ti dadoh odgovor u prethodnom postu. Kad ti S.Arabija gradi džamiju i još ubaci hodžu znaš odmah da je to leglo radikalnog islama. Apsolutno sam siguran da nikada nisi imao priliku da osetiš atmosferu radikalnog islama i njegovo "blagostanje" pa čak ni u zemljama bez rata kao što je S.Arabija npr. Kada možeš iako si Hrišćanin da dobiješ bičevanje jer si pio vode za vreme Ramadana? ili da odeš u crkvu na Božić ili...ček pa nema crkvi....
    Multikulturalnost na visokom nivou
    A zamisli njih PODRŽAVA ta tvoja svetska zla sila.
    Nemoj meni da prodaješ te liberalne fore ko je kriv za radikalni islam, molim te.
    Zato smo i došli do ovoga gde smo sada.

2. Šta mislimo o hrišćanstvu u Africi?

Iskreno, boli me kurac. Jedino Jerusalim treba biti naš, a za ostalo kako se dogovore.
    Mene brine Srpski narod, u šta crnci veruju boli me savršeno. Kuvanje u Evropi ne može bez nas jer imaš balije u pederaciji, Raškoj i na Kosovu, a napali bi nas i oni iz Albanije kad bi izbilo sranje.

3. Meni naravno da se to ne sviđa. Ali ne sećam se da sam pričao da u Arabiji ne treba da postoje crkve ili da hrišćani ne bi smeli da piju vodu u doba Ramazana. Ja sam čak pisao da je to jedna veoma ekstremna zemlja. Problem je što su zemlje sa muslimanskim stanovništvom koje su imale sekularne režime koji dozvoljavaju verske slobode uništene od strane te moje zle sile. Ili možda nisu?
    Nego, šta znači "liberalne"? I gde smo to sada? I ko to mi? I šta ćeš ti tamo, kad si toliki protivnik toga? Ja kod tako zlog nekrsta ne bih išao, pljunuo bih ja na te pare.

4. Problem je što su zemlje sa muslimanskim stanovništvom koje su imale sekularne režime koji dozvoljavaju verske slobode uništene od strane te moje zle sile.

Ajde bar za trenutak PROBAJ da zamisliš
    Ko je najveći saveznik i kome najviše idu na ruku te intervencije zlih slila? Ko očima ne može da gleda sekularizam u muslimanskim zemljama jer ispada zbog toga diktator i autoritarista? Kad bi sekularizam bio dobar kako bi oni pravdali šerijat?

5. Ko je najveći saveznik i kome najviše idu na ruku te intervencije zlih slila? Ko očima ne može da gleda sekularizam u muslimanskim zemljama jer ispada zbog toga diktator i autoritarista? Kad bi sekularizam bio dobar kako bi oni pravdali šerijat?

Ko, pa ekstremisti, šta misliš, da sam glup? Samo ne verujem da je prirodno stanje nekog naroda ili religije ekstremizam, pa to ne mogu pripisati ni muslimanima, već do njega dolazi usled spleta ugroženosti od spolja, siromaštva iznutra, i podstrekivanja istog od strane stranih sila, kojima su potrebni neprijatelji (ili privremeni saveznici). Iskreno, ja nemam pojma šta ti džihadistički jadnici u iračkoj i sirijskoj pustinji misle da će postići... Pa istrebiće ih kao miševe, samo kad više ne budu potrebni.

6. Sedi jedan
    S. Arabija je odgovor

7. Čuj, već sedim. Nisam pažljivo pročitao to što si pisao. Ali utvrdili smo da je Arabija zla, i ok. Utvrdili smo i ko ruši sekularne režime u muslimanskim zemljama. Ima li još šta oko čega se ne slažemo?

8. Nismo se složili zašto a i verovatno nećemo nikada.
    S.Arabija stoji iza radikalizacije ne samo b.istoka nego i celog sveta i za to koristi islam i džamije. Siguran sam da znaš šta je "Endlosung der Judenfrage". Apsolutno identičan plan postoji za širenje islama u svetu.
    Voliš istoriju?
    Daću ti nešto što nema ni u jednom udžbeniku.

Gadafija je smakla S.Arabija zbog sukoba u Kataru 2009. naravno uz pomoć tvojih zlih sila koje su zarad obećanih para i nafte jedva čekale. Arapsko proleće je stvarno arapsko.
    Na arapskom samitu 2009 Gadafi je S.A. kralja Abdula podsetio na to da mu je blizu kraj. A i da mu je 2003 još rekao da je kriv što je doveo amere da okupiraju Irak i da je svrgao iračkog Sadama. Abdul je izleteo kao lud sa samita i zamalo zbog toga nije samit propao. Tada se kraj Abdul zakleo da će M.Gadafi to platiti. Preko hodža u džamijama pumpano je stanovništvo Libije sve do 2011... dalje znaš, ameri, francuzi....nato
    Daš keru malo para i prava na naftu i ker jurca za gazdu.
    Treba živeti sa njima da bi shvatio zlo koje nose.

9. Gadafi je smaknut zbog nafte i 40 posto vlasništva koka-kole koja ima preko 80 posto izvora pijaće vode.

10. Gadafi je smaknut jer je hteo da pravi afričku uniju. I zbog svih vaših razloga.

11. Gadafi je smaknut jer je hteo da pravi afričku uniju. I zbog svih vaših razloga. I zbog sira i vojne muzike.

12. Mmmmmm. Sjajan plan! Svinje kao prva linija odbrane.

13. Nije jeo sir. A za vojnu muziku ne znam.

14. Gadafi je smaknut jer je hteo da kupi KK Crvenu Zvezdu. Ucmekao ga je dr Nebojša Čović. Kao i Đinđića.

15. Možemo se mi sprdati na Gadafijev račun, al' bio je najbolji diktator na celom svetu ikad.

16. Realan scenario scouser lolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.